Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

FORZA Jääkiekon Tarkkuusmaaliseinä - 1,8m x 1,2m

Paranna kiekon ampumistarkkuutta tällä jääkiekkomaalin maalitaululla. Perusharjoitteluväline kaiken tasoisille pelaajille ja valmentajille. Joustavat kuminauhat turvallista kiinnittämistä varten kaikkiin vakiokokoisiin jääkiekkomaaleihin. 1,8m x 1,2m maaliseinä on valmistettu vinyylipressusta ja siinä on 5 reikää, joihin tähdätä. Voidaan käyttää pallon tai kiekon kanssa.
 

Ostetaan usein yhdessä

Koko:

 • 1,8m x 1,2m

MATERIAALIT:

 • Valmistettu vinyylipressusta
 • Monireikäinen maaliseinä, jossa on 5 reikää joihin tähdätä.
 • Vahvistetut saumat parantavat lujuutta

MUUTA:

 • Soveltuu käytettäväksi vakiokokoisten jääkiekkomaalien kanssa
 • Sisältää joustavat kuminauhat, jotka kiinnitetään maaliin
 • Voidaan käyttää pallon tai kiekon kanssa
 • Ihanteellinen kaiken ikäisille ja -tasoisille
Valmistaudu Kaukaloon Tämän Korkealaatuisen Jääkiekko Tarkkuuslaukaisu Maaliseinän Avulla

Harjoittele kiekon ampumisen taidetta maalivahdin ohitse tämän jääkiekomaalien tarkkuuskouluttajan avulla. Tämä innovatiivinen jääkiekon ammunta maalitaulu soveltuu pitkän välimatkan tarkuusharjoitteluun samoin kuin lähihyökkäysalueen laukauksiin kaikentasoisilta pelaajilta, jotka haluavat kehittyä mailan varressa. 5 eri laukaisualuetta, joihin tähdätä; tämä monireikäinen jääkiekon kohdeharjoittelu maaliseinä on ihanteellinen apu harjoituksiin. Eristäen maalin 4 kulmaa samoin kuin maalivahdin jalkojen välin tämä maaliseinä tarjoaa taatun jääkiekon tarkkuuskoulutuskokemuksen.

 • 1,8 x 1,2 m jääkiekon maalitaulu, jota voidaan käyttää missä tahansa vakiokoon maalissa
 • Maaliseinä on valmistettu erittäin kestävästä vinyylipressusta, jossa on vahvistetut saumat parantaen sen lujuutta
 • Maaliseinän 5 reikää tarjoavat tehokkaat laukaisualueet, joihin tähdätä kopioiden oikeita pelitilanteita
 • Helppoa, nopeaa ja turvallista kiinnitystä varten maaliseinän mukana tulevat joustavat kuminauhat
 • Sopii jääkiekkoharjoitteluun kaikilla tasoilla joko kiekon tai pallon avulla

1,8m x 1,2m jääkiekon harjoitusseinä sopii käytettäväksi kaikissa täysikokoisissa maaleissa valmennuksen aikana. Säännösten mukaan mitoitettu tarkkuuskouluttaja on paras tapa parantaa jääkiekon laukaisutekniikkaa, sillä se tarjoaa realistisen ja tehokkaan otteluvalmistelun, jota voidaan soveltaa kilpailuhenkisiin pelitilanteisiin. Vahvasta vinyylipressusta valmistetussa jääkiekon harjoitusseinässä on vahvistetut saumat, mikä pidentää kiekon laukaisumaalitaulun ikää ja mahdollistaa sen jatkuvan käytön ilman repeytymistä tai vahingoittumista.

Täydellinen tuleviin treenauskertoihin kaukalossa, jääkiekon maalitaulu kiinnittyy nopeasti ja turvallisesti mukana toimitettavilla joustavilla kuminauhoilla. Nämä kätevät maaliseinän kiinnittimet kiertyvät maalitolppien ympäri tukevasti, varmistaen että, maaliseinä ei likahda kun kiekko osuu siihen. Ihanteellinen on ice-koulutusväline sekä junioreille että senioreille. Tätä jääkiekon tarkkuuskouluttajaa voidaan käyttää yhtä hyvin pallon kuin kiekon kanssa.

HUOMIOITHAN - Tätä jääkiekon maaliseinää voidaan käyttää FORZA Asetuksen Mukaisen Jääkiekkomaalin ja verkon kanssa. Tarkastellaksesi tätä asetusten mukaan mitoitettua jääkiekkomaalia klikkaa tästä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun