Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

FORB Kolminurmi Golf Lyöntimatto [60cm x 40cm]

(1)
Kolmiosainen lyöntimatto 3 erillisellä osiolla ja jonka kokonaiskoko on 60cm x 40cm. 35 mm:n karheikko ja väylä sekä 16 mm:n reuna, joita tukee tiivis 2 mm:n kumipohja. Suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön.
 

Ostetaan usein yhdessä

Yleistreeniväline vaihteleviin harjoituksiin

Mitat: 

 • Matto: 60cm x 40cm

 • Väylä: 35 mm:n keinotekoinen nurmi, joka imitoi täydellisesti  tasaista väylää
 • Karheikko: 35 mm:n karkea ruoho, joka jäljittelee tarkasti kentän olosuhteita
 • Reuna: 16 mm:n kompakti ja karhea nurmi

Materiaalit:

 • Pohja: 2 mm:n paksuinen tasapainottava kumipohja 

Muuta:

 • Kompakti, kokoontaitettava golfmatto
 • Helppo ottaa käyttöön, jotta voit pelata nopeasti millä tahansa pinnalla
Ensiluokkainen, kannettava Kolminurmi Golf Lyöntimatto

Harjoittele monenlaisia lyöntejä tällä monipintaisella kolminurmi lyöntimatolla, joka on suunniteltu haastamaan ja parantamaan golfaajan tasoitusta. Tämän monipuolisen maton eri osiot on suunniteltu jäljittelemään erilaisia nurmen pintoja. 16 mm:n reunanurmella ja 35 mm:n väylällä sekä karheikolla saat monipuolisen harjoitusvälineen suoritustasosi parantamiseksi.

 • Paksu 2 mm:n kumipohja
 • Kokonaiskoko 60cm x 40cm
 • Jokaisen osion eri ruohotyypit jäljittelevät golfkentän erilaisia alueita. Karheikko ja väylän nurmi ovat molemmat 35 mm ja reunanurmi 16 mm
 • Täysin taitettava lyöntimatto helppoa kuljetusta ja säilytystä varten
 • Sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön

Tämän hinta-laatusuhteeltaan loistavan, kolmiosaisen maton innovatiivisen muotoilun ansiosta se on ihanteellinen golfharjoituksiin missä tahansa paikassa. Erilliset taittuvat osiot on suunniteltu erityisesti kuljetuksen helpottamiseksi ja kätevää säilytystä varten. Pienestä koostaan huolimatta kolminurmimaton 60cm x 40cm kokonaisharjoitusalue monipuolistaa golftreenejä.

Tämän kestävän maton koko pohja on valmistettu kestämään rautamailojen aiheuttamia vaurioita, joten jopa jatkuvan raskaan käytön jälkeenkin tämä kiinteä lyöntimatto ei aiheuta turpeen lentämistä. Lisäksi tämän tasaisen ja tasapainotetun maton oikean ruohon kaltaisten kuitujen ansiosta lyöntisi pysyvät aina tasalaatuisina. Erilliset osiot jäljittelevät väylää, karheikkoa ja reunaa taaten, että saat aitoa palautetta, jonka avulla voit kehittää lyöntejäsi.

Jokaista lohkoa tukevan, 2mm kovan kumipohjan ansiosta, tämä tiheä lyöntimatto pysyy tukevasti paikallaan jokaisen treenisession aikana. Nämä eri osiot on suunniteltu helpottamaan jokaista swingiä ja varmistamaan samalla, että saat paremman vakauden kaikilla pinnoilla. Halusitpa sitten vähentää divotteja kotona tai parantaa tasoitustasi, tämä kompakti kolminurmi lyöntimatto on ihanteellinen harjoitusväline, joka auttaa sinua parantamaan suoritustasi.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun