Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

3,65 m x 1,82 m FORZA Steel42 Jalkapallomaali

(10)
3,65 m x 1,82 m FORZA Steel42 -jalkapallomaali 42 mm sinkitystä teräksestä. LAadukas pihamaali 3 mm UV-käsitellyllä HDPE-maaliverkolla. Uskomattoman vahvatekoinen ja säänkestävä maali.
 

Ostetaan usein yhdessä

3,65 m x 1,82 m Steel42-jalkapallomaali - ensiluokkainen pihamaali lasten minijalkapalloon

Mitat

 • Maalin koko (pituus x korkeus) 3,66 m x 1,82 m
 • Yläosan syvyys of 0,91 m (3 ft)
 • Alaosan syvyys 1,82 m (6 ft)

Materiaali

 • Valmistettu laadukkaasta 42 mm pyöreästä sinkitystä teräksestä
 • Valkoinen lujatekoinen 3 mm paksu verkko 100 mm meshillä

Muuta

 • Paino: 32 kg / 70lb
 • Vapaasti seisovat maalit on helppo siirtää, mutta siihen tarvitaan kaksi henkilöä
 • Putkiseinämä on paksuudeltaan noin 2 mm
 • Settiin sisältyvät: teräskehikko, kestävä jalkapalloverkko, bungee-verkkokiinnitykset ja U:n muotoiset ankkuritapit
3,65 m x 1,82 m FORZA Steel42 Jalkapallomaali – Paras teräsmaali pihakäyttöön junioreille

Viralliset kokovaatimukset minifutikseen täyttävä teräksinen 3,65 m x 1,82 m jalkapallomaali on ensiluokkainen pihamaali, joka takaa lahjakkaille lapsille optimaalisen kokemuksen. Huippukestävät teräksiset maalitolpat eroavat selkeästi perinteisistä maaleista innovatiivisen mustan viimeistelynsä ansiosta. Kyseessä on täysin säänkestävä ja ympärivuotiseen pihakäyttöön soveltuva perusvaruste jalkapallotreeneihin. Se on paitsi laadukas, myös erittäin kätevä siksi, että sitä voi säilyttää ulkotiloissa vuoden ympäri .

 • Virallisen kokoinen teräksinen 3,65 m x 1,82 m jalkapallomaali minifutikseen on suunniteltu laadukkaaksi pihamaaliksi lasten käyttöön
 • Lujatekoinen maalikehikko on valmistettu 42 mm sinkitystä teräksestä ja siinä on 2 mm paksuiset putkiseinät
 • Lujatekoinen 3 mm paksuinen punottu HDPE-maaliverkko, UV-stabiloitu kestämään kaikkia sääolosuhteita
 • 100 % säänkestävä maali pihakäyttöön, jota voidaan säilyttää ulkona vuosikausien ajan ilman huolta vaurioitumisesta
 • Kokoamiseen ei tarvita työkaluja, sillä teräsputket voi yhdistää ja lukita paikoilleen

Tämä 3,65 m x 1,82 m ainutlaatuinen pihamaali on lujatekoinen ja tasokas vaihtoehto lasten jalkapallomaaliksi. Suora poikkitanko on poikkeuksellisen kestävä, eikä taivu osumista pysyen paikoillaan ottelun alusta loppuun. Lujatekoisesta 42 mm sinkitystä teräksestä valmistettu maalikehikko on paitsi laadukas, myös säänkestävä pitäen ruosteen loitolla ulkotiloissa käyttäessä. Tämän ensiluokkaisen teräsmaalin mukana tulevat U:n muotoiset ankkurikiinnitykset kiinnittävät rungon alaosan visusti paikoilleen pehmeään alustaan.

Jykevistä ja kestävistä terästolpista rakentuva maali on markkinoiden paras pihamaali. Mukana tuleva eksrapaksu ja kestävä 3 mm HDPE-punottu maaliverkko on UV-stabiloitu, joka pidentää sen käyttöikää ja tekee siitä säänkestävän suojaten muun muassa ruostumiselta. Klassinen valkoinen väritys viimeistelee 3,65 m x 1,82 m jalkapallomaalin upeasti. Pakettiin kuuluvat bungee-kiinnikkeet, jotka tekevät verkon kiinnittämisestä yksinkertaista. Kaikille pelialustoille soveltuva huipputasoinen vapaasti seisova jalkapallomaali on helposti nostettavissa kahden ihmisen voimin. Putkimainen runko lukittuu koottaessa paikoilleen ilman tarvetta työkaluille.

HUOMIO - FORZA Steel42 -jalkapallomaalien valikoima muodostuu ensiluokkaisista pihakäyttöön soveltuvista teräsmaaleista. Nämä ainutlaatuiset ja ammattitaidolla valmistetut harjoitteluvälineet ovat saatavilla kolmessa eri koossa. Mikäli tarvitset muun koon, ole hyvä ja klikkaa tästä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun