Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

2,4 m x 1,2 m FORZA Maalitolppa jalkapallo-otteluihin

(3)
2,4 m x 1,2 m säänkestävästä PVC:stä valmistettu FORZA-maalitolppa jalkapallo-otteluihin kätevällä lukitusjärjestelmällä. Helposti koottava pihamaali, jossa on 2 mm UV-stabiloitu HDPE-verkko ja yläosan syvyysmekanismi. Lisää Ottelujalkapallo, 2,4 m x 1,2 m maaliseinä ja/tai Maalin kantolaukku vakiovarusteisiin alta.
 

Ostetaan usein yhdessä

2,4 m x 1,2 m FORZA Match -jalkapallomaali - Lasten PVC-jalkapallomaali

Mitat:

 • 2,4 m x 1,2 m
 • Alaosan syvyys - 1,2 m (4 ft)

Materiaali:

 • Valmistettu PVC:stä, paranneltu takaprofiili
 • Jokaisen maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-jalkapalloverkko
 • Verkossa vahvistetut reunat

Muut tiedot:

 • Maali voidaan jättää ulkotiloihin vuoden ympäri ilman huolta vaurioitumisesta
 • Maali on helppo siirtää ja purkaa kuljettamista varten
 • Maalilla on 1 vuoden takuu

HUOMIO: Suosittelemme ottamaan maalit alas äärimmäisissä sääolosuhteissa niiden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

2,4 m x 1,2 m FORZA Match -jalkapallomaali – ensiluokkainen PVC-maali pihakäyttöön

Tämä otteluissa, turnauksissa ja pihapeleissä käytettäväksi suunniteltu 2,4 m x 1,2 m jalkapallomaali lapsille lisää junioreiden jalkapallo-otteluihin laadukkaan säväyksen. Maali tarjoaa ikään kuin hattutemppuna säänkestävyyden, vakauden ja helpon siirreltävyyden, jonka lisäksi sen PVC:stä valmistettu runko on luotettava ja tehty kestämään. Vapaasti seisova ja monipuolinen FORZA Match -maali on paras jalkapallomaali lapsille, ja keveyden ansiosta sen siirtäminen onnistuu helposti.

 • 2,4 m x 1,2 m FORZA Match -jalkapallomaali soveltuu lasten otteluihin, turnauksiin ja pihalla potkiskeluun.
 • Nopea ja helppo koota muutamassa minuutissa; yhdistäminen turvallisesti on todella helppoa
 • Kätevä lukitusjärjestelmä kiinnittää maalirungon yhteen tarjoten runsaasti vakautta ja jykevyyttä
 • Säänkestävä PVC-maalirunko, joka yläosan syvyys parantaa vakautta
 • Mukana 2 mm UV-käsitelty HDPE-maaliverkko sekä lujatekoiset verkkoklipsit ja U:n muotoiset ankkuritapit

FA:n ottelusäädöksiä ja BS EN -turvallisuusstandardeja vastaava 2,4 m x 1,2 m lasten jalkapallomaali soveltuu käytettäväksi alle 10-vuotiaiden otteluissa ja turnauksissa virallisena ottelumaalina. Monipuolisuutta silmällä pitäen suunniteltu jykevä PVC-runko on säänkestävä ja lujatekoinen, jonka ansiosta se toimii laadukkaana pihamaalina. Maalilla tuntuu olevan loputtomasti käyttötarkoituksia, sillä sitä voidaan hyödyntää lisäksi harjoituksissa vaikkapa senioreiden käytössä pienempänä tähtäysmaalina lyhyen etäisyyden laukaisuharjoituksissa.

Innovatiivisuutta huokuvassa 2,4 m x 1,2 m lasten maalissa on kätevä lukitusjärjestelmä, joka takaa äärimmäisen lujatekoisuuden ja vakauden käytön aikana. Tämä tasokas toiminto lukitsee PVC-tolpat paikoilleen ja pitää maalin paikoillaan osuma toisensa jälkeen. Maalin yläosan syvyysmekanismi vie vakauden aivan uudelle tasolle ja pitää huolen siitä, että vapaasti seisova jalkapallomaali pysyy paikoillaan kaikissa tilanteissa. Vahvatekoinen ja vakaa säänkestävä PVC-pihamaali on tehty kestämään vuodesta toiseen.

Sen lisäksi että maali on laadultaan huipputasoa, on tämä yhden henkilön voimin kannettava maali on uskomattoman nopea ja helppo koota, joka tekee siitä myös kätevän. Lujatekoiset ja säänkestävät PGC-tolpat voidaan jättää ulkotiloihin koko kauden ajaksi ilman huolta vahingoittumisesta. Maaliin sisältyy 2 mm OD-punottu UV-käsitelty HDPE-verkko, joka tarjoaa laadukkaan säänkestävän suorituskyvyn. Verkon kiinnittäminen on helppoa jykevien verkkoklipsien ansiosta, ja U:n muotoiset ankkuritapit auttavat kiinnittämään maalin lujasti paikoilleen ulkoalustoihin.

HUOMIO - 2,4 m x 1,2 m FORZA Match -jalkapallomaali on osa laajempaa valikoimaa, josta on saatavilla muitakin kokoja. Loput PVC-maalimme löytyvät täältä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun