Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

2,4 m x 1,8 m FORZA Steel42 Jalkapallomaali

(10)
2,4 m x 1,8 m FORZA Steel42 -jalkapallomaali. 42 mm sinkitystä teräksestä valmistetut maalitolpat 3 mm kierretyllä HDPE-verkolla. Ensiluokkainen säänkestävä suoralla poikkitangolla varustettu pihamaali lapsille.
 

Ostetaan usein yhdessä

2,4 m x 1,8 m Steel42-jalkapallomaali - markkinoiden laadukkain lasten pihamaali

Mitat:

 • Maalin koko (pituus x korkeus) 2,4 m x 1,8 m
 • Yläosan syvyys 0,6 m (2 ft)
 • Alaosan syvyys 1,2 m (4 ft)

Materiaali:

 • Valmistettu laadukkaasta 42 mm pyöreästä sinkitystä teräksestä
 • Valkoinen lujatekoinen 3 mm paksu verkko 100 mm meshillä

Muut tiedot:

 • Paino: 22 kg / 55lb
 • Vapaasti seisovat maalit on helppo siirtää, mutta siihen tarvitaan kaksi henkilöä
 • Putkiseinämä on paksuudeltaan noin 2 mm
 • Settiin sisältyvät: teräskehikko, kestävä jalkapalloverkko, bungee-verkkokiinnitykset ja U:n muotoiset ankkuritapit
2,4 m x 1,8 m FORZA Steel42 Jalkapallomaali – ensiluokkainen sinkitty lasten teräsmaali pihalla käytäviin jalkapalloharjoituksiin

Ammattitaidolla suunniteltu ja pihalla pelattavan jalkapallon mullistava 2,4 m x 1,8 m FORZA Steel42 -jalkapallomaali on markkinoiden laadukkain pihamaali. Lujatekoisesta teräksestä valmistettu huipputason maali on uskomattoman kestävä ja ulkomuodoltana tyylikäs. Tämän säänkestävän maalin sinkitty teräsrunko pitää ruosteen loitolla, jonka ansiosta maali soveltuu erinomaisesti pihakäyttöön ja se voidaan jättää huoletta ulkotiloihin ympäri vuoden ilman, että se vaurioituisi millään lailla.

 • Huippulaadukas 2,4 m x 1,8 m FORZA-jalkapallomaali on ensiluokkainen pihamaali lasten käyttöön
 • Kehikko on valmistettu lujatekoisesta ja kestävästä 42 mm sinkitystä teräksestä ja siinä on 2 mm paksuiset putkiseinät
 • Ekstrapaksu 3 mm punottu OD HDPE-maaliverkko on UV-käsitelty, joka takaa kestävän suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa
 • Säänkestävän pihamaalin voi jättää koottuna ulos ilman huolta vaurioitumisesta.
 • Työkaluja ei tarvita, sillä lujatekoiset teräksiset maalitolpat voi napsauttaa yhteen ennen paikoilleen lukitsemista

Tämä huipputasokas pihamaali lasten käyttöön on uskomattoman lujatekoinen ja turvallinen. Poikkitankonsa ansiosta vapaasti seisova maali pysyy visusti paikoillaan, jonka ansiosta se soveltuu ammattitasoisiin otteluihin käytettäväksi. Ensiluokkaisesta 42 mm sinkitystä teräksestä valmistetut kestävät maalitolpat ovat luotettavat ja kestävä Having been manufactured from the highest kovimmatkin osumat sekä ankarimmat sääolosuhteet. Verratonta kätevyyttä tarjoava jykevä jalkapallomaali on suunniteltu jätettäväksi ulkotiloihin vuoden ympäri ilman, että se ruostuu tai kuluu. Maalin mukana tulevat myös U:n muotoiset ankkuritapit, joiden ansiosta kehikon alaosan saa kiinnitettyä tiukasti kiinni ruohoon.

Laadukas 2,4 m x 1,8 m teräksinen jalkapallomaali sisältää maaliverkon, joka on niin ikään korkealaatuinen ja kestävä. Ekstrapaksu ja lujatekoinen 3 mm OD-punottu HDPE-maaliverkko on äärettömän kestävä ja sen UV-käsittely suojaa sitä äärimmäisissäkin sääolosuhteissa. Verkon kiinnittäminen on nopeaa ja helppoa mukana tulevien bungee-kiinnitysten ansiosta. Täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaa ensiluokkaista pihamaalia voidaan käyttää kaikilla alustoilla, ja vapaasti seisovan rakenteensa ansiosta sitä voidaan kantaa kahden ihmisen voimin. Maalin asentamiseen ei tarvita työkaluja, sillä putkimainen runko lukittautuu paikoilleen peukalopainikkeilla.

HUOMIO - FORZA Steel42 -jalkapallomaalien valikoima muodostuu premium-tasoisista teräsmaaleista, jotka soveltuvat pihalla käytettäviksi. Nämä uniikit ja ammattitaidolla valmistetut maalit ovat saatavilla kolmessa eri koossa. Mikäli tarvitset muun koon, löydät lisävaihtoehtoja täältä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun