Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

3 m x 2 m FORZA Maalitolppa futsaliin ja jalkapalloon

(4)
3 m x 2 m FORZA -jalkapallomaali futsaliin kätevällä lukitusjärjestelmällä. 2 mm UV-käsitelty HDPE-maaliverkko ja kestävät PVC-maalitolpat. Helposti koottava pihamaali. Lisää Pro Futsal -jalkapallo, 3 m x 2 m maaliseinä ja/tai Maalin kantolaukku vakiovarusteisiin alta.
 

Ostetaan usein yhdessä

3 m x 2 m PVC-jalkapallomaali futsaliin - pihamaali futsalpeleihin

Mitat:

 • Maalin koko (pituus x korkeus): 3 m x 2 m (10 ft x 6,5 ft)
 • Alaosan syvyys 1,2 m (4 ft)

Materiaali:

 • Jokaisen maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-jalkapalloverkko
 • Futsalverkossa on vahvistetut reunat
 • Kehikko on valmistettu vahvasta PVC:stä

Muut tiedot:

 • 1 vuoden takuu
 • Pakkauksen koko (pituus x leveys x korkeus): 117 cm x 27 cm x 20 cm
 • Pakkauksen paino: 13 kg / 28lbs

HUOMIO: Suosittelemme ottamaan maalit alas äärimmäisissä sääolosuhteissa niiden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

3 m x 2 m FORZA-maali futsaliin ja jalkapalloon - kokosäädösten mukainen PVC-futsalmaali pihakäyttöön

Onko olemassa parempaa tapaa tuoda nopeatempoinen futsal omalle takapihalle kuin tämä 3 m x 2 m FORZA-jalkapallomaali futsaliin? Futsalin ja jalkapallon välillä on monia eroavaisuuksia, joista yksi on niissä käytettävien maalien koko. Futsalmaalien kansainvälisesti määritelty kokovaatimus on 3 m x 2 m, ja säänkestävä PVC-runko kätevällä lukitusjärjestelmällä tekee tästä futsalmaalista oivallisen vaihtoehdon takapihan pienellä kentällä pelattaviin otteluihin.

 • Virallisen kokoinen 3 m x 2 m jalkapallomaali futsaliin — soveltuu käytettäväksi pienempänä pihamaalina
 • Futsalmaalissa on kätevä lukitusjärjestelmä, joka parantaa sen vakautta ja vahvuutta
 • Jalkapallomaali futsaliin on helppo ja nopea koota, ja kokoaminen kestää alusta loppuun vain muutaman minuutin
 • Säänkestävät PVC-futsalmaalitolpat kestävät koviakin palloista tulevia osumia
 • Mukana kestävä 2 mm UV-stabiloitu punottu maaliverkko, joka on homehtumaton ja säänkestävä

Lujatekoisesta PVC:stä valmistettu futsalmaalin runko on uskomattoman jykevä ja kestää läpi lukemattomien takapihalla pelattavien futsalotteluiden ja treenisessioiden. Täysin säänkestävä PVC-jalkapallomaali futsaliin voidaan jättää koottuna ulkotiloihin vuoden ympäri ilman, että se ruostuu tai kuluu huonon sään seurauksena. Siistikuntoisena pysyvä 3 m x 2 m jalkapallomaali futsaliin soveltuu täydellisesti joka sään pihamaaliksi lasten käyttöön. 2 mm HDPE-punottu maali kestää hankaliakin sääolosuhteita UV-käsittelynsä ansiosta.

Pihakäyttöön tarkoitetuissa FORZA-maaleissa on innovatiivisena ominaisuutena kätevä lukitusjärjestelmä, joka pitää futsalmaalin visusti paikoillaan kovistakin osumista huolimatta. Jykevä PVC-runko kiinnittyy yhteen ja tarjoaa ensiluokkaisen suorituskyvyn tuleviksi vuosiksi. Kätevä lukitusjärjestelmä antaa tälle vapaasti seisovalle 3 m x 2 m futsalmaalille kestävyyttä ja tekee siitä samalla myös kevyen ja helposti siirreltävän. Monenlaisille alustoille käytettäväksi sopiva PVC-jalkapallomaali futsaliin on yksi markkinoiden parhaista.

3 m x 2 m jalkapallomaali futsaliin on helppo koota vain muutamassa minuutissa. Futsalmaali lasten pihakäyttöön on koottu silmänräpäyksessä, joka tarjoaa ennennäkemätöntä käyttömukavuutta ja kätevyyttä. Monikäyttöinen jalkapallomaali futsaliin soveltuu yhtä lailla sekä perustaitojen harjoitteluun että vaihtoehtoiseksi maaliksi koko perheen käyttöön. Kätevällä lukitusjärjestelmällä varustetut jykevät PVC-tolpat ja UV-käsitelty punottu HDPE-maaliverkko yhdessä verkkoklipsien ja U:n muotoisten ankkuritappien kanssa tarjoavat kaiken tarvittavan takapihalla pelattaviin futsalpeleihin.

HUOMIO - Tämä 3 m x 2 m FORZA-maali futsaliin ja jalkapalloon on osa laajempaa FORZA-jalkapallomaalien valikoimaa. Valittavana on lukitusjärjestelmällä varustettuja jalkapallomaaleja pihakäyttöön useassa muussakin koossa. Ne löytyvät täältä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun