Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

3 m x 2 m FORZA Maalitolppa futsalotteluun

(1)
3 m x 2 m FORZA Match -jalkapallomaali futsaliin. Sisältää 2 mm UV-käsitellyn maaliverkon ja säänkestävän PVC-maalikehikon. Kätevä lukitusjärjestelmä ja yläosan syvyysmekanismi. Helposti koottava pihamaali. Lisää Futsal-jalkapallo, 3 m x 2 m maaliseinä ja/tai Maalin kantolaukku vakiovarusteisiin alta.
 

Ostetaan usein yhdessä

3 m x 2 m Match-futsalmaali - PVC-futsalmaali otteluihin & pihakäyttöön

Mitat:

 • 3 m x 2 m (10 ft x 6,5 ft)
 • Alaosan syvyys – 1,2 m (4 ft)

Materiaali:

 • Valmistettu PVC:stä, paranneltu takaprofiili
 • Jokaisen maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-jalkapalloverkko
 • Verkossa vahvistetut reunat

Muut tiedot:

 • Maali voidaan jättää ulkotiloihin vuoden ympäri
 • Maali on helppo siirtää ja purkaa kuljettamista varten
 • Maalilla on 1 vuoden takuu

HUOMIO: Suosittelemme ottamaan maalit alas äärimmäisissä sääolosuhteissa niiden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

3 m x 2 m FORZA Match -jalkapallomaali futsaliin – virallisen kokoinen PVC-maali futsalotteluihin ja pihamaaliksi

Tämä viralliset kokovaatimukset täyttävä 3 m x 2 m PVC-jalkapallomaali soveltuu käytettäväksi futsalotteluissa ja -turnauksissa. Monipuolisuutensa ansiosta se soveltuu käytettäväksi pihamaalina futsalharjoituksissa. Vapaasti seisovan maalin säänkestävyys tekee siitä täydellisen maalin futsalpeleihin kaikilla alustoilla ympäri vuoden. Erinomaisesti niin lasten kuin aikuistenkin käyttöön soveltuva kannettava PVC-valmisteinen jalkapallomaali futsaliin tarjoaa innovatiivsen vaihtoehdon jalkapallon pelaamiseen.

 • 3 m x 2 m täysikokoinen futsal-/jalkapallomaali täyttää FA:n ottelukokovaatimukset ja soveltuu käytettäväksi myös pihamaalina
 • Erinomaisen vakauden takaava kätevä lukitusjärjestelmä sekä jykevä paranneltu takaprofiili
 • Nopea ja helppo kokoamisprosessi vie muutaman minuutin alusta loppuun
 • Maalikehikko on tehty lujatekoisesta ja samalla kestävästä PVC:stä, joka takaa säänkestävyyden ja kuljetettavuuden
 • Punottu 2 mm paksuinen HDPE-maaliverkko tulee maalin mukana verkkoklipsien ja U:n muotoisten ankkuritappien ohella.

Äärettömän monipuolinen 3 m x 2 m futsalmaali soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Niin lasten kuin aikuistenkin pihamaaliksi soveltuva kokosäädöksiä vastaava futsal-/jalkapallomaali on suunniteltu FA:n otteluvaatimusten ja BS EN -turvallisuusstandardien mukaisesti, jonka ansiosta ne soveltuvat täydellisesti futsalotteluihin ja -turnauksiin niin sisä- kuin ulkokentillä. Huipputason suojan sääolosuhteita vastaan tarjoava täysin säänkestävä maali soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Vakaaksi ja jykeväksi suunniteltu 3 m x 2 m jalkapallomaali futsaliin sisältää kätevänlukitusjärjestelmän. Se pitää huolen siitä, että PVC-maalin kehikko pysyy visusti kiinnitettynä käytön ajan kovistakin osumista huolimatta. Uskomattoman jämäkässä ja säänkestävässä PVC-futsalmaalissa on myös yläosan syvyysmekanismi, joka parantaa vakautta entisestään. Muutamassa minuutissa pystytettävä 3 m x 2 m futsalmaali on nopea ja helppo koota ja purkaa.

Äärettömän kevytrakenteinen ja lujatekoinen PVC-maali on helppo kuljettaa mukana. Tolppien nostaminen onnistuu yhden ihmisen voimin, jonka ansiosta maali soveltuu erinomaisesti useilla eri alustoilla pelaavien futsaljoukkueiden ja valmentajien käyttöön. Siirreltävän jalkapallomaalin futsaliin voi jättää ulkotiloihin vuoden ympäri ilman huolta vaurioitumisesta, joka tarjoaa käyttömukavuutta klubeille, jotka eivät halua purkaa maalia jokaisen ottelun jälkeen. Pakettiin sisältyvät myös 2 mm UV-stabiloitu HDPE-punottu maaliverkko sekä verkkoklipsit ja U:n muotoiset ankkuritapit kiinnittämistä varten.

HUOMIO - 3 m x 2 m FORZA Match-jalkapallomaali futsaliin kuuluu FORZA-ottelumaalien valikoimaan, josta on tarjolla muitakin kokoja. Loput PVC-valmisteiset FORZA-maalit löytyvät täältä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun