Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

4,9 m x 2,1 m FORZA Maalitolppa jalkapallo-otteluihin

(9)
4,9 m x 2,1 m FORZA Match -jalkapallomaali. Mukana kätevä lukitusjärjestelmä, 2 mm UV-stabiloitu HDPE-maaliverkko ja paranneltu takaprofiili. Helposti koottava säänkestävä pihamaali. Lisää Ottelujalkapallo, 4,9 m x 2,1 m maaliseinä ja/tai Maalin kantolaukku vakiovarusteisiin alta.
 

Ostetaan usein yhdessä

4,9 m x 2,1 m Match-jalkapallomaali - PVC-maali junioreiden otteluihin ja harjoituksiin

Mitat:

 • 4,9 m x 2,1 m
 • Alaosan syvyys – 1,8 m (5.9 ft)

Materiaali:

 • Valmistettu PVC:stä, paranneltu takaprofiili
 • Jokaisen maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-jalkapalloverkko
 • Verkossa vahvistetut reunat

Muut tiedot:

 • Maali voidaan jättää ulkotiloihin vuoden ympäri
 • Maali on helppo siirtää ja purkaa kuljettamista varten
 • Maalilla on 1 vuoden takuu

HUOMIO: Suosittelemme ottamaan maalit alas äärimmäisissä sääolosuhteissa niiden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

4,9 m x 2,1 m FORZA Match -jalkapallomaali – Säänkestävä PVC-pihamaali junioreille ja senioreille

Erittäin monipuolinen 4,9 m x 2,1 m jalkapallomaali soveltuu eri ikäryhmien käyttöön. Sekä junioreiden ottelumaaliksi, senioreiden harjoittelumaaliksi että lasten suuremmaksi pihamaaliksi soveltuva PVC-maali on malliltaan vapaasti seisova ja sen voi asettaa mille tahansa pelialustalle sekä sisä- että ulkotiloissa. Säänkestävä ja siirrettävä 4,9 m x 2,1 m jalkapallomaali on laadukas vaihtoehto 9v9-otteluihin sekä harjoituksiin.

Mikäli etsit premium-tasoista vaihtoehtoa PVC-valmisteiselle 4,9 m x 2,1 m Match-jalkapallomaalillemme, ovat FORZA Steel42- ja FORZA Alu60 -variaatiomme täydellinen valinta junioreiden 9v9-otteluihin ja harjoituksiin. Siinä missä Match-maali soveltuu erinomaisesti takapihalla pelattaviin harjoituksiin, tarjoavat 4,9 m x 2,1 m Steel42- ja Alu60-jalkapallomaalimme ripauksen ammattimaisuutta kentälle. Niiden paranneltu vahvuus ja kestävyys tekevät niistä oivallisen vaihtoehdon nuorten joukkueen otteluihin. 

 • 4,9 m x 2,1 m Match-jalkapallomaali soveltuu 9v9-otteluihin, harjoituskäyttöön sekä pihamaaliksi
 • 4,9 m x 2,1 m maali on nopea ja helppo koota, sillä sen asentaminen käyttövalmiiksi vie vain muutaman minuutin
 • Valmistettu korkean kestävyyden PVC:stä, joka on täysin säänkestävä ja soveltuu käytettäväksi kaikilla alustoilla
 • Kätevä lukitusjärjestelmä kiinnittää maalikehikon tukevasti maalin yläosaan parantaen vakautta
 • Sisältää 2 mm OD-punotun HDPE-maaliverkon sekä U:n muotoiset ankkuritapit ja jykevät verkkoklipsit

Tämä 4,9 m x 2,1 m PVC-maali on täydellinen korotus nykyiseen junioreiden 9v9-ottelumaali. Se on suunniteltu FA:n ottelusäädösten ja BS EN -turvallisuustandardien mukaisesti, joka tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon otteluihin ja turnauksiin. Kevyen rakenteensa ja jykevän PVC-maalikehikkonsa ansiosta se soveltuu käytettäväksi suurempana pihamaalina lisäten ripauksen ammattimaisuutta kotona pelattavaan jalkapalloon. Säänkestäväksi suunnitellun maalin voi huoletta jättää koottuna ulkokentille ympäri vuoden.

Lujatekoinen PVC-maalikehikko kiinnittyy tiukasti yhteen kätevän lukitusjärjestelmänsä ansiosta. Tämä uniikki ominaisuus tarjoaa parhaan mahdollisen suojan pallosta tulevia osumia vastaan, ylläpitäen 4,9 m x 2,1 m jalkapallomaalin muotoa kaikissa tilanteissa. Säänkestävässä maalissa on myös yläosan syvyysmekanismi, joka parantaa sen vakautta. Kätevän lukitusjärjestelmän ja yläosan syvyysmekanismin yhdistelmä takaa sen, että maali pysyy jykevästi paikoillaan aina aloituspotkusta ottelun loppuun saakka.

Erittäin kestävä ja samalla kevytrakenteinen mukana kuljetettava maali on helppo koota. Se soveltuu täydellisesti valmentajien ja klubien käyttöön silloin kun tarve on helposti kannettavalle vapaasti seisovalle maalille, jota voidaan käyttää useilla alustoilla. Tämä helppohoitoinen maali on helppo ja nopea koota, sillä sen pystyttäminen vie vain muutaman minuutin. 4,9 m x 2,1 m jalkapallomaalin kruunaa 2 mm UV-käsitelty HDPE-maaliverkko vakiovarusteina mukana tulevilla verkkoklipseillä ja U:n muotoisilla tapeilla.

Jos tarvitset jopa 4,87 m x 2,13 m FORZA Match -maaliamme kestävämmän vaihtoehdon, ovat silloin hyviä vaihtoehtoja  FORZA Steel42 tai FORZA Alu60 -mallit. Nämä maalit on kehitetty asiakkailtamme saadun laajan palautteen pohjalta. Nämä huippukestävästä teräksestä ja alumiinista valmistetut maalit tarjoavat äärimmäistä vakautta ja lujuutta.

HUOMIO - Muunkokoiset kätevällä lukitusjärjestelmällä varustetut PVC-maalimme löydät klikkaamalla tästä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun