Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

FORZA FLASH Ponnahtava Neliönmuotoinen Jalkapallomaali [1,2m x 0,9m]

Soveltuu kaikenikäisille, FORZA ponnahtava jalkapallomaali on täydellinen treenaamiseen paikallisilla klubeilla tai taitojen kehittämiseen kotosalla. Ensiluokkaisen verkon ansiosta ponnahtavat mini maalit kestävät voimakkaita laukaisuja. Nopea ja helppo koota. Mukana kantolaukku. Saatavana yksittäin tai pareina.
 

Ostetaan usein yhdessä

PONNAHTAVA JALKAPALLOMAALI SAATAVILLA YKSITTÄIN TAI PAREITTAIN

FORZA FLASH Ponnahtava Neliömaalin [1,2m x 0,9m] Tekniset Tiedot

MITAT:

 • Maalin koko:
 • 1,2m x 0,9m
 • Pohjan syvyys: 0,9m
 • Lasikuitutangon paksuus: 7mm
 • Maalin paino (yksittäinen maali): 1,4kg

MATERIAALIT:

 • Verkko on valmistettu 3-kerroksisesta polyesteristä kestäen jopa 30kg voiman
 • Lasikuitutangot nopeaan pystytykseen ja pois laittamiseen
 • Kangasbrändäys on 100% polyesteriä

MUUTA:

 • Varusteltu 4 suurella maatapilla, jotta maali kestää voimakkaita laukauksia
 • Hihnallinen kantolaukku sisältyy pakettiin maalin helppoa kuljetusta varten kun se on taitettu kokoon
 • Maali tarvitsee asennusta ensimmäisellä käyttökerralla
FORZA 1,2m x 0,9m HARJOITUSMAALI - KANNETTAVAT JALKAPALLOMAALIT, JOTKA ON HELPPO JA NOPEA ASENTAA

Mitoiltaan 1,2m x 0,9m tämä kokoontaittuva maali on täydellinen harjoitusväline sekä sisällä että ulkona mille tahansa urheilujoukkueelle, joka tarvitsee laukaisu- tai kohdeharjoituksia, kuten jalkapallo, lacrosse, maahockey ja monet muut. Ponnahtavien jalkapallomaalien korkealaatuinen 3-kerroksinen polyesteriverkko ja mukana toimitettavat maa-ankkurit mahdollistavat sen kestämään jopa 30kg voimaa. Kannettavat jalkapallomaalit ovat kevyitä ja helppoja käsitellä tehden niistä soveliaita kaikenikäisille ja kykyisille pelaajille, sillä niiden käyttöönotto onnistuu niin junioreilta kuin aikuisilta. Kokoamista tarvitaan vain ensimmäisellä käyttökerralla, sen jälkeen kannettava jalkapallomaali voidaan ottaa käyttöön sekunneissa. Se ponnahtaa auki ja lukittuu paikalleen eliminoiden tarpeen monimutkaiselle asennukselle tai työkaluille. Viuhkan muotoinen kantolaukku hihnoineen kuuluu mukaan vakiona, jotta voit kuljettaa kokoontaittuvat jalkapallomaalit helposti. Maali voidaan taittaa kokoon auttaen säilytystä ja kannettavuutta. Saatavilla yksittäin tai ponnahtavana maaliparina.

 • FORZA FLASH ponnahtava neliönmuotoinen maali (1,2m x 0,9m) - Kannettavat Soveltuu joka urheilulajiin, joka vaatii laukaisu- tai kohdeharjoituksia kuten jalkapallo, haavipallo (lacrosse) ja maahockey 3-kerroksinen polyesteriverkko mahdollistaa 30kg voiman kestävyyden Kokoontaittuvat maalit ovat helposti kuljetettavissa kohteiden välillä ja niiden mukana toimitetaan kantolaukku FORZA taittuvat maalit ponnahtavat auki ja lukittuvat paikalleen poistaen tarpeen kokoamisen monimutkaistamiselle tai työkaluille

HUOMIOITHAN: Tuote tarvitsee nopeaa asennusta ensimmäisellä käyttökerralla. Kokoamisen jälkeen, maali ponnahtaa auki ja soveltuu käytettäväksi melkein välittömästi.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun