Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

Minikokoiset FORZA-tähtäysmaalit

(1)
91 cm x 76 cm minikokoinen FORZA-tähtäysmaali. Kevyt ja vapaastiseisova lasten maali soveltuu myös junioreiden tähtäysharjoitteluun. PVC-maalitolpat, kätevä lukitusjärjestelmä ja säänkestävä verkko sisältyvät vakiovarustukseen. Soveltuu ulkokäyttöön.
 

Ostetaan usein yhdessä

Minikokoinen FORZA-tähtäysmaali - junioreiden jalkapallomaali tähtäysharjoituksiin

Mitat:

 • Maalin koko (pituus x korkeus) 91 cm x 76 cm
 • Syvyys - 61 cm

Materiaali:

 • Jokaisen maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-jalkapalloverkko
 • Verkossa vahvistetut reunat
 • Kehikko on valmistettu vahvasta PVC:stä

Muut tiedot:

 • Maalin osat kiinnittyvät tiukasti yhteen näppärän lukitusjärjestelmän avulla
 • Täydennä kokonaisuus lisäämällä settiin pihajalkapallo

HUOMIO: Suosittelemme ottamaan maalit alas äärimmäisissä sääolosuhteissa niiden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

Tämä FORZA Mini -tähtäysmaali on täydellinen jalkapallomaali pelaamista aloitteleville lapsille

Tämä minijalkapallomaali on ihanteellinen tähtäysmaali niin senioreille kuin lapsille. Kooltaan 91 cm x 76 cm maali on markkinoiden paras jalkapallomaali junioreiden tähtäysharjoitteluun. Säänkestävästä PVC-muovista valmistettu minitähtäysmaali junioreille tuo pihalle loputtomasti hauskoja hetkiä jalkapallon parissa. Pienestä koostaan huolimatta huippulaadukas jalkapallomaali tähtäykseen tarjoaa innokkaille junioripelaajille lukemattomia tilaisuuksia maalintekoon.

 • 91 cm x 76 cm (syvyys 61 cm) minikokoinen jalkapallomaali tähtäysharjoitteluun on tarkoitettu pelaamista aloittelevien lasten ja junioripelaajien jalkapalloharjoitteluun
 • Jalkapallomaali junioreille on valmistettu kevyestä ja säänkestävästä ja särkymättömästä PVC:stä
 • Näppärä lukitusjärjestelmä sitoo maalitolpat yhteen parantaen maalien lujuutta
 • Kevyt ja vapaasti seisova siirrettävä minikokoinen jalkapallomaali on nopea ja helppo koota ja purkaa säilyttämistä varten
 • Maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-verkko vahvistetuilla reunoilla sekä verkkoklipsit kiinnittämiseen

Vaikka tämä minikokoinen maali tarjoaa lapsille tuntikausiksi hauskoja hetkiä pihalla pelattavaan jalkapalloon, sopii se monipuolisuutensa ansiosta erinomaisesti myös junioreiden tähtäysharjoitteluun. FORZA Mini -maalin sisällyttäminen takapihan laukaisuharjoituksiin mahdollistaa kaikille tarkkuuden kehittämiseen. Voit asettaa minikokoisen tähtäysmaalin suuremman FORZA-jalkapallomaalin alakulmaan, jolloin treenisessiot saavat uudenlaisen haastavan ulottuvuuden. Tämä monipuolinen jalkapallomaali soveltuu yhtä lailla niin alle 5-vuotiaiden lasten käyttöön kuin junioreiden laukaisuharjoituksiin.

Tämä kestävä minikokoinen jalkapallomaali soveltuu loistavasti jalkapalloon hullaantuneiden lasten loputttoman energian purkamiseen. Oli kyse sitten terävistä maalipotkuista tai vaihtelevista sääolosuhteista, ei tätä lapsille suunnattua jalkapallomaalia parempaa vaihtoehtoa hevillä löydy. 100% säänkestävä valkoinen maaliverkko yhdistettynä niin ikään säänkestäviin PVC-maalitolppiin muodostavat yhdessä lujatekoisen minitähtäysmaalin, jonka voi huoletta jättää pystytettynä takapihalle ympäri vuoden.

Jalkapalloon hurahtaneet lapset yrittävät usein imitoida sankareidensa klassisia maalipotkuja, mutta usein intoa on mukana paljon enemmän kuin taitoa. Ei huolta, sillä tämän minikokoisen PVC-jalkapallomaalin vakautta ja turvallisuutta lisäävä näppärä lukitusjärjestelmä suojaa maalia koviltakin osumilta. Mikäli haluat täyden jalkapallokokemuksen pihatreeneihin, näyttää FORZA Garden -jalkapallo erityisen upealta osuessaan verkkoon lasten harjoitellessa jalkapallon perustekniikoita.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun