Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

2,5 mm Vermont-tennisverkko [10 m kaksinpelit - 4,7 kg]

10 m Vermont Tennisverkko kaksinpeleihin (4,7 kg). 2,5 mm punotusta HDPE-verkosta valmistetussa kestävässä tennisverkossa on nelisaumainen yläreuna. Erinomaisesti kouluille & kotitenniskentille soveltuvaan verkkoon sisältyy yläosan vaijeri.
 

Ostetaan usein yhdessä

2,5 mm Vermon-tennisverkko kaksinpeleihin - loihdi kentästäsi ammattilaistasoa vastaava peliympäristö

 • Nelisaumainen tennisverkon yläreuna | Varusteet tenniskentälle

  KAIKISSA SÄÄOLOSUHTEISSA KESTÄVÄ YLÄREUNA

  Ammattitasoinen optisen valkoinen yläreuna tarjoaa eliittitason suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Nelisaumainen reuna on valmistettu vinyylipäällysteisestä polyesteristä, joka on 100 % säänkestävä.

 • Kaikkien standardinmukaisten tennistolppien kanssa yhteensopiva ammattitason tennisverkko

  UNIVERSAALI YHTEENSOPIVUUS

  Vermont-tennisverkkomme tarjoavat universaalin yhteensopivuuden, eikä tämä verkko kaksinpeleihin ole poikkeus. Tämä verkko on saatavilla sekä lenkki- & puikkokiinnityksellä että kaksinkertaisella lenkkikiinnityksellä ja se on yhteensopiva kaikkien standardinmukaisten tennistolppien kanssa.

 • Kierretty HDPE-tennisverkko | Sisä- & ulkotenniskentille

  KESTÄVÄ VERKKO

  Poikkeuksellisen pitkän käyttöiän takaava Vermont-tennisverkko rakentuu laadukkaasta 2,5 mm punotusta HDPE-verkosta. 45 mm solmitusta meshistä muodostuva verkko on UV-käsitelty & 100 % homehtumaton.

2,5 mm Vermont-tennisverkon (kaksinpelit) mitat

Mitat:

 • 10 m L x 1,07 m K – kaksinpelien virallisten kokosäädösten mukainen
 • Paino: 4,7 kg | 10.4lbs

Materiaalit:

 • 2,5 mm kierretty HDPE-verkko (45 mm solmittua meshiä) – UV-käsitelty & 100 % homehtumaton
 • Yläreuna vinyylipäällysteistä polyesteriä – nelisaumainen
 • Verkon päältä kiinnittyvät narureunat helpottavat kiinni sitomista & ehkäisevät haurastumista
 • PVC-päällysteinen teräksinen yläosan vaijeri (lenkki & puikkokiinnitys tai kaksinkertainen lenkkikiinnitys)

Muut tiedot:

 • 100 % säänkestävä tennisverkko sisä- & ulkokäyttöön
 • UNIVERSAALI YHTEENSOPIVUUS – yhteensopiva kaikkien standardinmukaisten tennistolppien kanssa maailmanlaajuisesti
 • BS EN -turvallisuusstandardien mukainen
 • Väri: Optisen valkoinen yläreuna mustalla verkolla

Vermont-tennisverkkojen valikoima

Tennisverkko  Paino   Narun vetolujuus  ITF:n turnaussäädösten mukainen? Soveltuvuus: 3,5 mm DT Championship -tennisverkko 10 kg 120 kg x2 KYLLÄ Turnaukset, tennisklubit, koulut ja muut oppilaitokset, kotikentät 3,5 mm tennisverkko 8 kg 120 kg KYLLÄ Turnaukset, tennisklubit, koulut ja muut oppilaitokset, kotikentät 3 mm Tennisverkko 6,5 kg 90 kg KYLLÄ Turnaukset, tennisklubit, koulut ja muut oppilaitokset, kotikentät 2,5 mm tennisverkko 5 kg 86 kg EI Koulut ja muut oppilaitokset, kotikentät 2 mm tennisverkko   4.5 kg 66 kg EI Koulut ja muut oppilaitokset, kotikentät
2,5 mm Vermont-tennisverkko kaksinpeleihin – ammatimainen lisäys tenniskentällesi

Aivan kuten sen nelinpeliversio, myös tämä 10 m Vermont 2,5 mm tennisverkko kaksinpeleihin tarjoaa ammattilaistasoa vastaavan laadun erinomaiseen hintaan. Vain murto-osan tämänkaltaisen tennisverkon tavallisesta hinnasta maksava 2,5 mm verkko nostaa tenniskenttäsi täysin uudelle tasolle. Tämä erinomaisesti sekä kouluihin että kotitenniskentille soveltuva verkko sisältää PVC-päällysteisen yläosan vaijerikaapelin (lenkki & puikko tai kaksinkertainen lenkkikiinnitys), jonka ansiosta sen voi pystyttää nopeasti & helposti käytännössä kaikkiin standardinmukaisiin tennistolppiin maailmanlaajuisesti.

 • 2,5 mm Vermont-tennisverkko (10 m) – virallinen koko kaksinpeleihin
 • 2,5 mm punottu HDPE-verkko – UV-käsitelty & 100 % homehtumaton
 • Vinyylipäällysteisestä polyesteristä valmistettu nelisaumainen yläosan reuna (kaikkiin sääolosuhteisiin)
 • Sisältää tennisverkon yläosan vaijerikaapelin (valittavana lenkki & puikko tai kaksinkertainen lenkkikiinnitys)
 • Nopea & helppo kiinnittää tennistolppiin
 • UNIVERSAALI YHTEENSOPIVUUS – yhteensopiva kaikkien standardinmukaisten tennistolppien kanssa maailmanlaajuisesti

Huipputason suorituskyvyn lisäksi tämä kaksinpeleihin tarkoitettu tennisverkko takaa poikkeuksellisen kestävyyden ensiluokkaisen rakenteensa ansiosta. 2,5 mm punottu HDPE-verkko muodostuu 42 mm solmitusta meshistä, joka auttaa sitä kestämään tennispalloista tulevia osumia. Tämä korkealaatuinen ja lujatekoinen verkko on lisäksi UV-käsitelty, jonka ansiosta sen voi jättää ulkotiloihin ympäri vuoden ilman, että sillä olisi vaikutusta suorituskykyyn. Ala- ja sivureunoissa on päältä kiinnittyvä narukehys, jonka ansiosta verkon sitominen tennistolppiin onnistuu vaivattomasti ja joka estää verkkoa haurastumasta.

Tämän vaikuttavan kaksinpeleihin tarkoitetun tennisverkon täydentää ammattitasoinen optisen valkoinen yläreuna. 6 cm paksu yläreuna on valmistettu virallisten ottelusäädösten mukaiseksi. Sen kestävästä langasta ommeltu nelisaumainen kiinnitys takaa pitkäkestoisuuden. Jotta verkon yläreuna vastaisi verkon säänkestävyyttä, se on valmistettu vinyylipäällysteisestä polyesteristä, joka kestää niin tavallisen käytön peleissä kuin hankalimmatkin sääolosuhteet.

HUOMIO:2,5 mm Vermont-tennisverkko kaksinpeleihin sisältää PVC-päällysteisen tennisverkon yläosan vaijerikaapelin, joka tekee kokoamisesta nopeaa & helppoa. Jotta saat käyttöösi juuri oikeanlaisen kaapelin tennistolppiisi, ole hyvä ja valitse joko lenkki & puikko tai kaksinkertainen lenkkikiinnitys ylläolevien vaihtoehtojen joukosta.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun