Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

FORB Kaksoisnurmi Golfmatto [120cm x 9cm]

(1)
120cm x 90cm kaksoisnurmi golfmatto lähestymislyöntejä ja draivi-harjoittelua varten. Simuloi sekä väylää että karheikkoa ja tarjoaa realistiset harjoitukset missä tahansa pelaat. Yksinkertainen rullautuva muotoilu helppoa kuljetusta ja säilytystä varten. Liukumaton, iskuavaimentava pohja, joka pysyy vakaana kaikilla pinnoilla.
 

Ostetaan usein yhdessä

Kannettava monikäyttöinen harjoitusmatto

 • Golf Treenivälineet - Kaksoisnurmimatto

  Iskuavaimentava Pohja

  Kaksoisnurmimaton takaisin ponnahtava 12,7/20cm tyynypohja varmistaa, että matto pysyy tukevasti paikallaan eri pinnoilla.

 • Golfharjoittelun Apuvälineet - Rullautuva Matto

  Rullautuva suunnittelu

  FORB-kaksoisnurmi-maton rullautuvan muotoilun ansiosta voit harjoitella lyöntejä helposti missä tahansa. Suunnittelun ansiosta matto voidaan myös säilyttää helposti.

 • Kaksoisnurmi Lyöntimatto - Reuna Ja Karheikko

  Kaksoisnurmi

  Sen 16 mm:n reuna ja 35 mm:n karheikko jäljittelevät kenttää täydellisen realistisesti harjoitusten aikana.

Mitat: 

 • Matto: 120cm x 90cm rullautuva matto
 • Karheikko:35 mm:nen tiheä ja paksu karheikko 
 • Reuna: 16mm:n kompakti reunanurmi/li>
 • Pohja: 12,7/20cm paksu tyynypohja 

Muuta:

 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Suojaa niveliä aktiivisesti iskuavaimentavan alustan ansiosta 
Ensilaatuinen ammattitason kaksipuolinen golfmatto

Kehitä tekniikkaasi itsevarmasti FORB Kaksoisnurmi Golfmaton avulla. Monipuolinen golfmatto, joka on suunniteltu erityisesti karkean reunan ja karhean nurmen jäljittelemiseen, tämä matto on ihanteellinen harjoitusväline kaikille golf-intoilijoille. Kaksiosainen matto on varustettu erilaisilla ominaisuuksilla, joiden avulla voit kehittää taitojasi entisestään. Varustettu realistisella 35mm:n karheikolla ja 16mm:n reunanurmella, jotka ovat molemmat pintakäsitelty tarjoamaan aidon golf-kokemuksen, tämä kaksipuolinen golfmatto voi edistää harjoitteluasi.

 • Kannettava ja rullattava 120cm x 90cm golfmatto
 • Iskunkestävällä pehmustettu alusta, jolla on lämpöä eristäviä ominaisuuksia säävaurioiden estämiseksi
 • 16 mm:n reunanurmi ja 35 mm:n karheikon nurmi
 • Erittäin paksu 12,7/20 senttinen iskunkestävä tyynyalusta, joka käyttää hyödykseen ilmaa ja elastisuutta suojatakseen nivelesi vammoilta
 • Sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön

Kaksoisnurmi Golfmaton laaja liukumaton pohja parantaa vakautta useilla pinnoilla. Integroitu 12,7/20 senttinen iskuavaimentava pohja hyödyntää ilmaa ja elastisuutta vähentämään loukkaantumisriskiä. Lisäksi tämä kestävä harjoitusmatto on suunniteltu lämpötekniikalla, joka estää tehokkaasti säästä aiheutuvat vauriot. Kaksoisnurmi golfmatto suojaa nivelet harjoituskertojen aikana, olitpa sitten sisällä tai ulkona, samalla taaten vakaan ja kiinteän perustan, jolla harjoitella swingejäsi.

Korkea suorituskykyisten, synteettisten ruohokuitujen ansiosta nurmen pinta on tuntumaltaan autenttinen, joten voit ylläpitää jatkuvan swingin ja siirtää sen helposti kentälle. Nämä tiheät ruohokuidut on upotettu pohjaan varmistaen, etteivät ne jää mailoihin kiinni ja jotta monipuolisen mattosi elinkaari pitenee.

Tilava 120cm x 90cm golfmatto antaa runsaasti harjoittelutilaa, joka on suunniteltu kehittämään yleistä suoritustasoasi. Tämä täysin kannettava matto sopii swingin ja asennon täydellistämiseen missä tahansa. Yksinkertaisen rullautuvan muotoilun ansiosta FORB Kaksoisnurmi Golfmatto on helppo säilyttää ja kuljettaa ilman paksujen synteettisten kuitujen vahingoittumista.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun