Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

Ota Yhteyttä

Maanantai - Perjantai klo 8 - 21 | Lauantai klo 9 - 17

Sunnuntai Suljettu Aukioloajat voivat vaihdella pyhäpäivinä.

VVieraile Apua-sivullamme Usein Kysyttyjä Kysymyksiä (UKK) varten tilauksiin, toimituksiin ja palautuksiin liittyen.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää allaolevaa lomaketta yhteydenottoa varten. Tarvitsemme kaikki tilauksen yksityiskohdat, asiaankuuluvat tiedot ja valokuvat tarpeen mukaan, jotta voimme vastata tiedusteluusi mahdollisimman nopeasti.

LIVE CHAT::
Napsauta tätä, niin vastaamme välittömästi
KIRJOITA MEILLE:
  • Net World Sports
  • Bryn Lane
  • Wrexham Industrial Estate
  • Wrexham, United Kingdom
  • LL13 9UT
Y-TUNNUS:
06899671
ALV-NUMERO:
946544201

5 Suosituinta Kysymystä

Voinko palauttaa ostamani tuotteen?

Tottakai voit. Jos et ole 100% tyytyväinen tilaukseesi, ota yhteyttä viipymättä ja viimeistään 14vrk kuluessa ostohetkestä, jotta voimme yrittää ratkaista ongelmasi - monissa tapauksissa löydämme sellaisen ratkaisun, ettei sinun tarvitse enää edes palauttaa mitään.

Huomioithan: Emme voi hyväksyä mittatilaustyönä tilattujen tuotteiden palauttamista tai hyvitä niitä, mukaan lukien mukautetun kokoiset verkot.

Tarjoatteko ilmaisen toimituksen vai veloitatteko minua?

Pidämme tuotteidemme hinnat mahdollisimman alhaisina, mikä tarkoittaa valitettavasti sitä, että emme voi tarjota ilmaista toimitusta. Toisaalta laaja valikoima käyttämiämme lähettejä takaa sen, että pystymme tarjoamaan mahtavan valikoiman erilaisia toimitustapoja erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla. Toimituskulumme perustuvat ostamiesi tuotteiden painoon , joten ne vaihtelevat tuotteesta toiseen. Täysi toimitustapojen ja -kulujen valikoima on selvästi nähtävillä ostoskorissasi ennen kuin maksat ostoksesi, joten kassan jälkeen ei tule mitään ikäviä yllätyksiä.

Kuinka luon oman tilin?

Ensinnäkin tervetuloa Net World Sportsiin! Klikkaa tästä luodaksesi tilin ja rekisteröidy vastaanottamaan yksinomaisia sähköpostitarjouksia. NWS-tilin moniin hyötyihin kuuluu nopeampi maksukokemus, pikainen uudelleentilaustoiminto ja helppo tapa hallita tietojasi.

Voinko seurata tilaustani ja valvoa sen edistymistä?

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme ja se on matkalla luoksesi, lähetämme sinulle sähköpostipäivityksen, jonka mukana tulevien seurantatietojen avulla voit seurata tilauksesi edistymistä suoraan oleellisen kuriirin verkkosivulta. Huomioithan - Royal Mail ei ole tällä hetkellä seurattavissa. Jos sinulla on vaikeuksia seurata pakettiasi tai haluat lisätä toimitusohjeita, otathan yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme ja teemme parhaamme auttaaksesi sinua. Vaihtoehtoisesti, otathan yhteyttä suoraan kuriiriin.

Mistä tiedän, että tilaukseni on mennyt perille?

Kun olet käynyt maksuprosessin loppuun, saat automaattisesti tilaussähköpostin, joka vahvistaa kaikki avainasiat ostoksistasi mukaan lukien ainutlaatuisen tilausnumeron, joka sinun kannattaa pitää tallessa siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Huomioithan, ettet saa seurantatietoja vielä tässä sähköpostissa - saat erillisen viestin, kun ostamasi tuotteet lähetetään varastoltamme.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun