Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi usealla eri tavalla.

Löydät lisätietoja saatavilla olevista maksutavoista alla. Jos tarvitset lisätietoja tietystä maksutavasta tai jostain muusta asiasta, mitä emme ole maininneet alla, otathan meihin yhteyttä täällä.

Mitä maksutapoja hyväksytte?
 • Visa
 • Mastercard
 • Paypal
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • Klarna
 • Ostotilaus
 • Myynninedistämisalennuskoodi
 • Apple Pay

  Apple Pay on yksinkertainen käyttää ja mahdollistaa turvallisen ostosten teon käyttämällä Apple-laitettasi. Se on yhtä helppoa kuin pankkikortin käyttö ja jopa turvallisempaa! Se mahdollistaa myös täyden kassaprosessimme välttämisen ja antaa tehokkaamman ostoskokemuksen kanssamme!

  Kun teet ostoksesi käyttämällä Apple Paytä, se ei säilytä maksutapahtuman tietoja, jotka voidaan sitoa sinuun, vaan se käyttää ainutlaatuisia salattuja maksutapahtuman tietoja sen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pankkikortin numeroa ei koskaan tallenneta laitteellesi tai Applen palvelimille. Kun maksusuoritus on tehty, Apple ei koskaan jaa pankkikorttisi numeroa. Emme aseta Apple Pay ostoksille ylärajaa. Ymmärrämme, että osa ostoksista on arvoltaan yli 30 EUR ja haluamme varmistaa, että ostoskokemuksesi kanssamme on niin vaivaton, kuin mahdollista.

  Google Pay
  Google Pay on yksinkertainen käyttää ja mahdollistaa turvallisen ostosten teon Android-laitteellasi. Se on yhtä helppoa kuin pankkikortin käyttö ja jopa turvallisempaa! Se mahdollistaa myös täyden kassaprosessimme välttämisen ja antaa tehokkaamman ostoskokemuksen kanssamme! Ostoksia maksaessasi Google Pay ei lähetä luotto- tai pankkikorttisi numeroa. Sen sijaan käytössä on virtuaalinen tilinumero, joka edustaa tilitietojasi – varmistaen, että korttitietosi pysyvät salassa. Henkilökohtaiset tai pankkikortti tietosi eivät varastoidu laitteeseesi. Emme aseta Google Pay ostoksille ylärajaa. Ymmärrämme, että osa ostoksista on arvoltaan yli 30 EUR ja haluamme varmistaa, että ostoskokemuksesi kanssamme on niin vaivaton, kuin mahdollista.
  PayPal
  Kyllä, me hyväksymme PayPal-maksuja kaikille verkko-ostoksille. Tämä sisältää kansainväliset tilaukset UK-sivustoltamme tai yhdeltä monista kansainvälisistä nettisivuistamme.
  Klarna

  Hyväksymme Klarnan Maksa Myöhemmin ja Maksa 3 Erässä-maksutavat Net World Sports FI-sivustollamme Euro-määräisissä maksutapahtumissa. Jotta voimme tarjota Klarnan maksutapa vaihtoehtoja tulee meidän luovuttaa osa henkilötiedoistasi Klarnalle, kuten yhteystietosi sekä tilauksen yksityiskohdat, jotta Klarna voi tarkistaa luottotietosi ja räätälöidä sinulle sopivat maksutapa vaihtoehdot.

  Käytäthän luottoa vastuullisesti. Voit vahingoittaa luottotietojasi vakavasti lainaamalla enemmän, kuin mihin sinulla on varaa. Varmistathan, että voit suorittaa kuukausittaiset maksuerät ajoissa. Jos tarvitset lisätietoja siitä, kuinka voit käyttää Klarnaa ostoksiisi Net World Sportsissa, tai yleisiä lisätietoja varten voit myös vierailla Klarnan verkkosivuilla.

  Ostotilaukset
  Voimme hyväksyä ostotilauksen sinulta, jos olet koulu, yliopisto, paikallinen viranomainen tai ammattioppilaitos. Seuraamme helppoa prosessia, joka mahdollistaa ostotilausten mahdollisemman nopean käsittelyn ja toimituksen. Klikkaa tästä Ostotilaukset-sivullemme, joka sisältää kaikki yksityiskohdat.
  Maksujen Turvallisuus
  Ei syytä huoleen! Kaikki maksu- ja maksutapahtumasivut Net World Sportsin verkkosivuilla ovat täysin suojatut.