Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

MAKSUTAVAT

Voit maksaa tilauksesi usealla eri tavalla.

Löydät lisätietoja saatavilla olevista maksutavoista alla. Jos tarvitset lisätietoja tietystä maksutavasta tai jostain muusta asiasta, mitä emme ole maininneet alla,

 otathan meihin yhteyttä täällä

 

 • Apple Pay

  Apple Pay on yksinkertainen käyttää ja mahdollistaa turvallisen ostosten teon käyttämällä Apple-laitettasi. Se on yhtä helppoa kuin pankkikortin käyttö ja jopa turvallisempaa! Se mahdollistaa myös täyden kassaprosessimme välttämisen ja antaa tehokkaamman ostoskokemuksen kanssamme!

  Kun teet ostoksesi käyttämällä Apple Paytä, se ei säilytä maksutapahtuman tietoja, jotka voidaan sitoa sinuun, vaan se käyttää ainutlaatuisia salattuja maksutapahtuman tietoja sen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pankkikortin numeroa ei koskaan tallenneta laitteellesi tai Applen palvelimille. Kun maksusuoritus on tehty, Apple ei koskaan jaa pankkikorttisi numeroa. Emme aseta Apple Pay ostoksille ylärajaa. Ymmärrämme, että osa ostoksista on arvoltaan yli 30 EUR ja haluamme varmistaa, että ostoskokemuksesi kanssamme on niin vaivaton, kuin mahdollista.

 • Google Pay

  Google Pay on yksinkertainen käyttää ja mahdollistaa turvallisen ostosten teon Android-laitteellasi. Se on yhtä helppoa kuin pankkikortin käyttö ja jopa turvallisempaa! Se mahdollistaa myös täyden kassaprosessimme välttämisen ja antaa tehokkaamman ostoskokemuksen kanssamme! Ostoksia maksaessasi Google Pay ei lähetä luotto- tai pankkikorttisi numeroa. Sen sijaan käytössä on virtuaalinen tilinumero, joka edustaa tilitietojasi – varmistaen, että korttitietosi pysyvät salassa. Henkilökohtaiset tai pankkikortti tietosi eivät varastoidu laitteeseesi. Emme aseta Google Pay ostoksille ylärajaa. Ymmärrämme, että osa ostoksista on arvoltaan yli 30 EUR ja haluamme varmistaa, että ostoskokemuksesi kanssamme on niin vaivaton, kuin mahdollista.

 • Paypal

  Kyllä, me hyväksymme PayPal-maksuja kaikille verkko-ostoksille. Tämä sisältää kansainväliset tilaukset UK-sivustoltamme tai yhdeltä monista kansainvälisistä nettisivuistamme.

 • Maksujen Turvallisuus

  Ei syytä huoleen! Kaikki maksu- ja maksutapahtumasivut Net World Sportsin verkkosivuilla ovat täysin suojatut.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun