Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

Tietoa Meistä

VIDEO

 MISTÄ OLEMME LÄHTÖISIN

Täällä Net World Sportsissa kaiken mitä me teemme tarjoituksena on antaa asiakkaillemme kaikkein parasta. Olemme suunnittelun, valmistuksen ja  parhaan laatuisten urheilu, kuntoilu, vapaa-ajan sekä kodin ja puutarhan tuotteiden mestareita. Valikoimaamme kuuluu yli 10000 tuotetta, joista 95% ovat ovat oman merkin tuotteita uudessa 38000m2 varastossamme. Pyrimme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti perille. 

Tuotteitamme voidaan löytää kodeissa, kouluissa, yliopistoissa, urheiluklubeilla ja stadioneilla ympäri maailman. Asiakkaamme valitsevat meidät laadukkaiden ja edullisten tuotteidemme perusteella. 

MISSÄ ALOITIMME

Alkutaipaleemme johtaa juurensa toimistusjohtajamme, Alexin koulun leikkikentälle. Ostettuaan krikettimailan verkossa 60 punnalla, Alex otti yhteyttä suoraan sen valmistajaan kysyäkseen kuinka paljon sen valmistaminen maksaisi. Hänelle vastattiin £6, joten hän osti 10kpl ja alkoi myymään niitä ystäville ja opettajille tehden voittoa. 

Pikakelataan muutama vuosi eteenpäin ja nyt 17-vuotias Alex näki tässä liikentoimintatilaisuuden. Hän aloitti työt rautakaupassa 7 päivää viikossa ja säästi kahdessa vuodessa £13000. Innokkaana aloittamaan kaupan käynnin, Alex osti säästöillään kokonaisen kontin urheiluverkkoja. 

Riskin otto kannatti, sillä Alex, joka oli jo vuosien ajan paiskinut 24h päiviä isänsä avulla, saavutti ensimmäisen taloudellisen merkkipaalunsa. Net World Sports perustettiin virallisesti pian tämän jälkeen vuonna 2009 ja kuten sanotaan, loppu on historiaa... 

Net World Sports office and warehouseNet World Sports office and warehouse

MISSÄ OLEMME NYT

Olemme markkinoiden johtava urheiluvarusteiden toimittaja, jonka tuotevalikoima kattaa yli 28 eri urheilulajia jalkapallosta, baseballista, kriketistä, tenniksestä ja golfista verkkopalloon, haavipalloon, käsipalloon ja rugbyyn. 

Viime aikoina olemme laajentaneet valikoimaamme kuntoiluun, vapaa-aikaan sekä kodin ja puutarhan tuotteisiin, jotka ovat kasvattaneet tuotevalikoimaamme entisestään. Vahva 10000+ tuotteen valikoimamme on asiakkaiden saatavilla yli 180 eri maassa ympäri maailman. Ajattelutapamme on yksinkertainen; haluamme tarjota sekä harvinaisia että valtavirran tuotteita massamarkkinoille niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista. 

Menestyksemme on johtanut uuden pääkonttorimme rakentamiseen, joka on sekä toimistomme että varastomme. Tämä £25 miljoonan, 38000m2 huippuluokan tila auttaa parantamaan nopeaa kasvuamme ja saavuttamaan määränpäämme sekä pitämään kiinni tämänhetkisistä arvoistamme ja korkeatasoisesta asikaspalvelustamme.

MINNE OLEMME MENOSSA

Jatkamme työskentelyämme niinkuin tähänkin asti, meitä yhdistää itsepintaisuus ylläpitää tuotteidemme korkea vaatimustaso sekä tarjoamamme palvelu, jotta asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä. 

Samalla kun vakiinnutamme maailman parhaan urheiluvälineiden jälleenmyyjän tittelimme ja laajennamme tuotevalikoimaamme, näemme mielessämme palkitun kasvumme jatkumisen pitkälle tulevaisuuteen. Se on rohkea tavoite mutta uskaliaisuus tiivistää meidät. 

Perustajamme Alexin sanoin:

“Sovimme hyvin nykyaikaan, sillä katsomme eteenpäin, emme taaksepäin.”

Net World Sports All Staff PhotoNet World Sports All Staff Photo
Net World Sports office and warehouseNet World Sports office and warehouse

WHERE'S NEXT

Net World Sports recently conquered another milestone, building a brand-new office and warehouse space. The massive 411,000sq ft site will sustain the future growth of the business and bring opportunities to existing areas such as faster dispatch, new product ranges and existing product development.

With more space than ever before we're now able to offer pallet storage and fulfilment services with Net World 3PL. Whether you're a small business with a growing online presence or a large enterprise with a complex supply chain, we can help you with your fulfilment and pallet storage needs.

And it doesn't stop there, with unprecedented growth on the horizon... watch this space.

TÄMÄ ON OLLUT AIKAMOINEN MATKA!

2010

Myynti ylitti £1,000,000 ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa

 

2013

FORZA jalkapallomaalit syntyivät muuttaen jalkapallon ilmeen ikuisesti.

2014

Uusi alku... muutimme nykyiseen sijaintiimme Wrexhamin teollisuusalueelle, joka on viisi kertaa suurempi kuin edellinen sijaintimme.

2016

Kruunattu yhdeksi Ison Britannian nopeiten kasvaksi yritykseksi ja 6 uuden kansainvälisen verkkosivun laukaisu. 

2017

Vuosi, jolloin myimme yli 100,000 FORZA jalkapallomaalia.

2018

Työntekijöidemme lukumäärä kasvoi 100 ja toimitimme tuotteita kansainvälisesti tunnetuille jalkapallojoukkueille, kuten Manchester United ja Rangers FC.

2019

Teimme yhteistyötä suurten joukkueiden kanssa ja laukaisimme innovatiivisiä tuotteita, kuten vallankumokselliset FORZA Alu110 360˚ jalkapallomaalin pyörät.

2020

Ennennäkemätön aika, jolloin me toimitimme tavaraa asiakkaillemme samalla, kun laukaisimme CosySpa, METIS ja Harrier merkit.

2021

Pääministerin vierailu, uusia tuotteita/merkkejä ja työntekijöiden määrä kasvoi 230. Uuden pääkonttorimme rakennus alkoi.

2022

Lähdimme 600 000 pakettia yli 100 maahan - kiireinen vuosi! Rakennustyöt edistyivät ja muutimme uuteen 411 000 neliöjalan pääkonttoriimme joulukuussa.

TARKASTELE TARJOAMIEMME TUOTTEIDEN JA URHEILULAJIEN VALIKOIMAA

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun