Pikalähetys

Tilaa nyt!

Yli 7000 Tuotetta

Varastossa

10% Alennusta KAIKESTA!

Koodi: CYBER10

MISTÄ ON KYSE?

Me Net World Sportsilla pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme parasta. Meistä onkin kuoriutunut todellisia ensiluokkaisten urheilutuotteiden suunnittelun ja valmistamisen mestareita. Valikoimamme sisältää yli 7 000 tuotetta, joista oma tuotemerkkimme kattaa 95 %. Meillä on 120 000 neliömetrin suuruinen varasto, josta pyrimme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti ja parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella.

Sitoutumisemme parhaan mahdollisen kokemuksen tarjoamiseksi tarkoittaa myös sitä, että asiakaspalvelumme on vertaansa vailla. Meitä ei niin vain päihitetä.

Tuotteemme auttavat tekemään parempia maaleja ja kehittämään lyönnit huippuunsa kaikkialla maailmassa. Aivan kuten sinäkin, myös me pyrimme jatkuvasti pysymään tilanteen tasalla.

Siitähän urheilussa loppujen lopuksi on kyse.

MISTÄ KAIKKI ALKOI

Toimintamme sai alkunsa varsin vaatimattomissa olosuhteissa — nimittäin toimitusjohtajamme Alexin koulun leikkikentällä. Ostettuaan £60 hintaisen krikettimailan hän lähestyi valmistajia sähköpostitse kysyäkseen, paljonko sellaisen valmistaminen maksaa. Saatuaan vastaukseksi £6, hän osti saman tien 10 mailaa ja ryhtyi myymään niitä ystäville ja opettajille rikkoen samalla vahingossa sääntöjä, jotka kielsivät yli £10 myynnit.

Pari vuotta myöhemmin mahdollisen liiketoimintamahdollisuuden haistanut 17-vuotias Alex ryhtyi paiskimaan töitä seitsemänä päivänä viikossa rakennusalan liikkeessä ja onnistui ennen pitkää keräämään kasaan £13 000 säästöt. Odottaessaan malttamattomana myymään pääsyä hän päätti ohittaa perinteisten mallikappaleiden tilaukset ja sijoittaa säästönsä kokonaisuudessaan kontilliseen urheiluverkkoja.

Riskinotto kannatti. Tässä vaiheessa Alex teki töitä vuorokauden ympäri hänen isänsä auttaessa häntä pakkaamisessa. Vuonna 2009 Net World Sportsista tuli osakeyhtiö ja kuten usein kuulee sanottavan, loppu on historiaa…

Alex
Where We Are Where We Are

MISSÄ OLEMME

Johtavana kansainvälisenä urheiluvälineiden tarjoajana tuotevalikoimamme kattaa käytännössä kaikki urheilulajit aina jalkapallosta, baseballista, kriketistä, tenniksestä ja golfista verkkopalloon, lacrosseen, jousiammuntaan ja jääkiekkoon. Toimintaperiaatteemme on selkeä: haluamme tarjota erikoistuotteita massamarkkinoille mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Tarjoamme vaikuttavan, yli 5 000 tuotteesta muodostuvan tuotevalikoimamme asiakkaillemme yli sadassa maassa ympäri maailmaa. Lisäksi valmistamme vuosittain yli 100 000 FORZA-jalkapallomaalia, joten meitä voi hyvin kutsua myös maailman suurimmaksi jalkapallomaalien valmistajaksi.

Olemme onnistuneet kasvamaan nopeasti verrattain lyhyessä ajassa.

MINNE SUUNTAAMME

Jatkamme toimintaamme entiseen malliin huolehtimalla tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Meille on tärkeää varmistua siitä, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä.

Haluamme jatkossakin olla paras urheilutarvikkeiden jälleenmyyjä, ja näemme huikean kasvumme jatkuvan pitkälle hamaan tulevaisuuteen. Tavoite on kieltämättä kunnianhimoinen, mutta rohkeus on yksi periaatteistamme.

Perustajamme Alexin sanoin:

“Meidät on tarkoitettu nykyaikaan. Haluamme suunnata eteenpäin, emme taaksepäin.”

Where We're Going

TAKANA ON MELKOINEN MATKA

2010

Myyntiluvut ylittivät ensimmäistä kertaa 1 000 000 Englannin puntaa koko yrityksen historiassa

2013

FORZA-jalkapallomaalit saivat alkunsa ja mullistivat sen myötä jalkapalloilun maailman pysyvästi.

2014

Uusia tuulia… muutimme nykyiseen sijaintiimme Wrexham Industrial Estateen, joka on viisi kertaa suurempi edelliseen toimipaikkaamme nähden.

2016

Nimettiin yhdeksi Yhdistyneen kuningaskunnan nopeiten kasvavista yrityksistä ja julkaisi kuusi uutta kansainvälistä verkkosivustoa.

2017

Nimettiin yhdeksi nopeiten kasvavaksi yritykseksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Julkaisi kuusi uutta kansainvälistä sivustoa. Tänä vuonna myimme yli 100 000 Forza-jalkapallomaalia.

2018

Nimettiin yhdeksi nopeiten kasvavaksi yritykseksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Julkaisi kuusi uutta kansainvälistä sivustoa. Tänä vuonna myimme yli 100 000 Forza-jalkapallomaalia.

2019

Aloitimme yhteistyön joidenkin suurten klubien kanssa, Canadian Premier League ja Tennis Wales mukaan lukien. Julkaisimme markkinoille innovatiivisia tuotteita, joihin lukeutuivat vallankumoukselliset FORZA Alu110 360˚ -jalkapallomaalien rullat.

2020

Olemme jatkaneet urheiluvälinemarkkinoilla hallitsevassa asemassa ja auttaneet asiakkaitamme pysymään terveinä ja aktiivisina kotoa käsin tänä erikoisena ajanjasona. Tuotevalikoimamme on kasvanut eksponentiaalisesti uusien brändien synnyn myötä. Näitä ovat muun muassa CosySpa-paljut, Metis Fitness -tuotteet sekä Harrier-luksuspuutarhakalusteet.

2021

Tämä vuosi on nähnyt pääministerin vierailun lisäksi jo olemassa olevan tuotevalikoiman jatkuvan kasvun sekä monia uusia tuotemerkkejä kuten FORAGER telttailu, ATLAS kalastus ja AquaTec vesiurheilu. Työntekijöiden määrä nousi 230:en ja upouuden toimisto/varasto-rakennuksemme rakennus alkoi. Sen valmistuminen tulee olemaan vuonna 2022.