Pikalähetys

Tilaa nyt!

Yli 7000 Tuotetta

Varastossa

10% Alennusta KAIKESTA!

Koodi: NWS10

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko toimitus maksaa?

Määrittelemme toimituksen hinnan tuotteen painon mukaan, josta johtuen hinta voi vaihdella. Kassasivulla on mahdollista laskea toimituksen hinta ilmoittamaasi osoitteeseen.

Mikä on saman päivän aikana lähetettävien tilausten aikaraja?

Olemme asettaneet aikarajaksi klo 16.30.

Kuinka pian tilaukseni voidaan toimittaa?

Ei syytä huoleen, sinun ei tarvitse odottaa tuotteitasi kauaa, sillä tarjoamme pikatoimituksen kaikkiin toimitusmaihimme. Tämä toimitusvaihtoehto kestää yleensä 2-3 arkipäivää.

Toimitammeko kansainvälisesti?

Kyllä, toimitamme 190:een maahan ympäri maailmaa. Valitse haluamasi tuotteet ja syötä kassasivulla toimitusosoitteesi, jonka jälkeen sinulle näytetään toimituksen hinta. Jos asut Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan unionin alueella, sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista tulli- tai tuontimaksuista. Kansainvälisten asiakkaidemme on syytä huomioida, että verkkosivuillamme näytettävät hinnat eivät sisällä tullimaksuja. Nämä vaihtelevat maasta riippuen ja tietyissä tapauksissa tällaiset ylimääräiset kustannukset on maksettava tilauksen vastaanottamisen yhteydessä.

Voinko palauttaa tuotteen?

Jos et ole tuotteeseen täysin tyytyväinen, on meillä voimassa 30 päivän palautuskäytäntö. Ole hyvä ja ota ystävälliseen asiakaspalvelutiimiimme yhteyttä saadaksesi apua mahdollisten ongelmien selvittämisessä.

Millainen on palautuskäytäntönne?

Mikäli sinun on palautettava jokin tuote, ei syytä huoleen. Noudata vain alla olevia ohjeita vaihe vaiheelta.

  1. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, joka lähettää sinulle palautuslomakkeen.
  2. Pakkaa tuotteet takaisin alkuperäisiin pakkauksiinsa sinulle antamamme lomakkeen kera.
  3. Palauta paketti meille postitse prosessin loppuun viemiseksi.

Suosittelemme seurantanumeron tarjoavan kuriiripalvelun käyttämistä, jolloin voit seurata pakettisi etenemistä.

Kuka maksaa tuotteen takaisin lähettämisestä koituvat kulut?

Olet vastuussa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. Suosittelemme käyttämään seurattavaa kuriiripalvelua, koska meitä ei valitettavasti voida pitää vastuussa mahdollisista puuttuvista tuotteista.

Mitkä maksumenetelmät hyväksytte?

Haluamme tarjota sinulle valinnanvaraa, josta johtuen hyväksymme laajan valikoiman eri maksumenetelmiä. Katso alla oleva luettelo:

  • MasterCard
  • VISA
  • VISA Debet
  • VISA Electron
  • Maestro
  • Google Pay
  • Apple Pay

Mikä on Apple Pay?

Hyviä uutisia! Hyväksymme nyt Apple Payn maksumenetelmänä verkkosivustollamme. Apple Pay on todella yksinkertainen maksumenetelmä, joka mahdollistaa turvallisen maksamisen Apple-laitteellasi. Pankkikorttisi käyttö on tarpeeksi helppoa ja entistäkin turvallisempaa. Apple Payllä maksaminen hoituu nopeammin ja tehokkaammin, sillä meidän ei tarvitse käydä läpi koko maksuprosessiamme!

Onko Apple Pay turvallinen?

Kun teet ostoksen, Apple Pay ei säilytä mitään sellaisia tietoja, joiden avulla tapahtuma voitaisiin yhdistää sinuun. Korttisi numeroa ei koskaan tallenneta laitteellesi tai Applen palvelimille. Maksua suoritettaessa Apple ei koskaan lähetä korttisi numeroa eteenpäin.

Onko Apple Payllä maksettaessa rajaa?

Emme ole asettaneet rajaa Apple Payn kautta tehtäville ostoksille. Ymmärrämme, että ostosten kokonaisarvo ylittää usein 20 euron rajan, ja haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan kokemuksen.

Hvordan brukes Apple Pay?

Sinun on ensin lisättävä luottokorttisi Apple-laitteellesi. Löydät kaikki konfigurointia koskevat tiedot täältä.

Konfiguroinnin jälkeen voit lisätä koriin verkkosivustollamme valitsemasi tuotteet. Kun olet valmis maksamaan, näet Apple Pay -painikkeen kassasivulla. Vain muutamassa sekunnissa pääset lähettämään tilauksesi!

Mikä on Google Pay?

Hyviä uutisia! Hyväksymme nyt Google Payn maksumenetelmänä verkkosivustollamme. Google Pay on todella yksinkertainen maksumenetelmä, jonka avulla voit suorittaa maksut turvallisesti Android-laitteellasi. Pankkikorttisi käyttö on helppoa ja entistäkin turvallisempaa. Google Payn kautta maksaminen hoituu nopeammin ja tehokkaammin, sillä meidän ei tarvitse käydä läpi koko maksuprosessiamme!

Onko Google Pay turvallinen?

Kun teet ostoksen, Google Pay ei jaa korttisi numeroa, vaan antaa tiedoillesi virtuaalisen numeron luottokorttitietojesi suojaamiseksi. Tietojasi ei koskaan tallenneta laitteellesi.

Onko Google Payllä maksettaessa rajaa?

Emme ole asettaneet rajaa Google Payn kautta tehtäville ostoksille. Ymmärrämme, että ostosten kokonaisarvo ylittää usein 20 euron rajan, ja haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan kokemuksen.

Kuinka Google Pay toimii?

Sinun on ensin lisättävä luottokorttisi Google-laitteellesi. Löydät kaikki konfigurointia koskevat tiedot täältä.

Konfiguroinnin jälkeen voit lisätä koriin verkkosivustollamme valitsemasi tuotteet. Kun olet valmis maksamaan, näet Google Pay -painikkeen kassasivulla. Vain muutamassa sekunnissa pääset lähettämään tilauksesi!