Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

1,8 m x 1,2 m FORZA Jalkapallomaali

(398)
1,8 m x 1,2 m FORZA-jalkapallomaali kätevällä lukitusjärjestelmällä. Helposti koottava säänkestävä PVC-kehys ja 2 mm UV-stabiloitu HDPE-maaliverkko. Täydellinen lasten ensimmäiseksi pihamaaliksi. Lisää Pihajalkapallo, 1,8m x 1,2m maaliseinä ja/tai Maalin kuljetuslaukku vakiovarustukseen alla.
 

Ostetaan usein yhdessä

1,8 m x 1,2 m FORZA-jalkapallomaali - lasten jalkapallomaalit pihakäyttöön

Mitat:

 • Maalin koko (pituus x korkeus) 1,8 m x 1,2 m
 • Alaosan syvyys 1,2 m (4 ft)

Materiaali:

 • Jokaisen maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-jalkapalloverkko
 • Verkossa vahvistetut reunat
 • Kehikko on valmistettu vahvasta PVC:stä

Muut tiedot:

 • 1 vuoden takuu
 • Pakkauksen koko (pituus x leveys x korkeus): 112 cm x 34 cm x 13,6 cm / 44in x 13in x 5in
 • Pakkauksen paino: 8,5 kg / 18.7lbs

HUOMIO: Suosittelemme ottamaan maalit alas äärimmäisissä sääolosuhteissa niiden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

1,8m x 1,2m FORZA Jalkapallomaali - Pihakäyttöön soveltuva PVC-jalkapallomaali näppärällä lukitusjärjestelmällä

Takapiha on jalkapallosta innostuneille lapsille mitä parhain paikka hauskanpitoon. Tämä 1,8 m x 1,2 m jalkapallomaali on paras säänkestävä maali lapsille, jotka haluavat kulkea Valioliigassa pelaavien idoliensa jalanjäljissä. Laadukkaasti valmistettu jalkapallomaali junioreille sopii loistavasti ensimmäiseksi pihamaaliksi ja on oiva tapa tutustuttaa lapset tämän huikean lajin saloihin.

 • 1,8 m x 1,2 m FORZA Jalkapallomaali on täydellinen valinta lasten ensimmäiseksi pihamaaliksi
 • Maalissa on näppärä lukitusjärjestelmä, joka lisää lujuutta ja kestävyyttä
 • Nopea ja helppo kokoamisprosessi vie vain muutaman minuutin
 • Kevyt ja huippukestävä maalirunko, joka on valmistettu korkealaatuisesta säänkestävästä PVC:stä
 • Pakettiin sisältyvät 2 mm UV-stabiloitu HDPE-maaliverkko sekä vahvat verkkoklipsit ja ankkuritapit
 • 1,8 m x 1,2 m FORZA Maaliseinä & kuljetuslaukku ovat ostettavissa erikseen perusvarusteiden pudotusvalikosta

Säänpitävä maali pihakäyttöön mahdollistaa lapsille jalkapallon pelaamisen vuoden ympäri. Kestävistä PVC-maalitolpista ja homehtumattomasta 2 mm UV-stabiloidusta HDPE-verkosta muodostuva säänkestävä jalkapallomaalin runko & verkko -paketti sopii pihalla järjestettäviin harjoituksiin ja koko perheen peleihin kaikissa sääolosuhteissa. Tämä kestävä ja luotettava 1,8 m x 1,2 m lasten jalkapallomaali on täydellinen valinta jalkapalloon hurahtaneille lapsille, jotka haluavat pelata vuoden ympäri säässä kuin säässä. Varastointia helpottaa se, että jalkapallomaalit kouluihin voidaan jättää koottuina paikoilleen ilman huolta vaurioitumisesta.

Tämän fantastisen FORZA-jalkapallomaalin vahvuus on sen näppärä lukitusjärjestelmä. PVC-maalitolpat ovat riittävän kevyitä nostettaviksi käsin, mutta niitä lujittava näppärä lukitusjärjestelmä saa ne kestämään osumia entistäkin paremmin. Kestävät maalitolpat tiukasti paikoilleen kiinnittävä lukitusjärjestelmä antaa tälle FORZA-jalkapallomaalille kestävyyttä, jonka lisäksi sen vapaasti seisova suunnittelu mahdollistaa kantamisen ja kuljettamisen helposti.

Kätevä lukitusjärjestelmä tekee tästä 1,8 m x 1,2 m maalista paitsi jykevän ja turvallisen, se mahdollistaa myös nopean ja helpon kokoamisen. Kokoamisprosessi kestää alusta loppuun vain muutaman minuutin, sillä kukin maalitolppa lukittuu paikoilleen helposti. 1,8 m x 1,2 m maalikokoa suositellaan 3-7-vuotiaille lapsille, vaikka se soveltuukin monipuolisuutensa ansiosta eri ikäryhmien käyttöön. Tämän maalin mukana saat kaiken, mitä pihamaaliin tarvitaan, mukaan lukien säänkestävän maaliverkon, lujatekoiset verkkoklipsit ja ankkuritapit.

HUOMIO - Tämä 1,8 m x 1,2 m FORZA-jalkapallomaali on osa laajempaa FORZA-jalkapallomaalien valikoimaa. Valittavana on eri kokoisia lukitusjärjestelmällä varustettuja jalkapallomaaleja, jotka löytyvät täältä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun