Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

1,5 m x 1,2 m FORZA Maalitolppa jalkapallo-otteluihin

(2)
1,5 m x 1,2 m FORZA Match -jalkapallomaali kätevällä lukitusjärjestelmällä. Helposti koottavat PVC-maalitolpat ja 2 mm UV-stabiloitu punottu HDPE-maaliverkko yläosan syvyysmekanismilla. Lisää Ottelujalkapallo, 1,5 x 1,2 maaliseinä ja/tai Maalin kuljetuslaukku vakiovarustukseen alta.
 

Ostetaan usein yhdessä

1,5 x 1,2 FORZA Match -jalkapallomaali - paras PVC-maali lasten pihakäyttöön

 • 1,5 x 1,2 FORZA Match -jalkapallomaalit | Jalkapallomaalit

  Monipuoliset jalkapallomaalit

  Tämä 1,5 m x 1,2 m maali soveltuu täydellisesti alle 7-vuotiaiden turnauksiin sekä pihamaaliksi ja pienemmäksi tähtäysmaalisi kaikkien ikäryhmien käyttöön.

 • Jalkapallomaalit näppärällä lukitusjärjestelmällä | PVC-jalkapallomaalit

  Näppärä lukitusjärjestelmä

  Jokaisessa FORZA-jalkapallomaalissa on kätevä lukitusjärjestelmä, joka pitää rungon vahvana ja jykevänä pehmentäen kovimpiakin osumia.

 • Helposti koottavat jalkapallomaalit | Lasten jalkapallomaalit

  Nopea ja helppo koota

  FORZA Match -maalit ovat muutamassa minuutissa käyttövalmiita. Pystyttämisen jälkeen ne voidaan jättää ottelupäivinäaikoilleen sääolosuhteista riippumatta.  

Mitat:

 • 1,5 m x 1,2 m
 • Alaosan syvyys - 0,9 m (3.1 ft)

Materiaali:

 • Valmistettu PVC:stä, paranneltu takaprofiili
 • Jokaisen maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-jalkapalloverkko
 • Jalkapalloverkon vahvistetut reunat takaavat kestävyyden

Muut tiedot:

 • Tämä jalkapallomaali soveltuu ulkokäyttöön vuoden ympäri
 • Maali on helppo siirtää ja purkaa kuljettamista varten
 • Ottelumaalilla on 1 vuoden takuu

HUOMIO: Suosittelemme ottamaan maalit alas äärimmäisissä sääolosuhteissa niiden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

1,5 x 1,2 FORZA Match -jalkapallomaali – täydellinen ensimmäinen pihamaali lapsille

Kooltaan erityisesti lasten ensimmäiseksi maaliksi suunattu 1,5 m x 1,2 m PVC-jalkapallomaali on tehokas tapa siirtää jalkapalloilun lahja seuraavalle sukupolvelle. Täydellisesti pihakäyttöön soveltuva säänkestävä jalkapallomaalipaketti on uskomattoman kestävä ja samalla kevyen tuntuinen, säilyttäen kannettavan ja vapaasti seisovan olemuksensa. 1,5 x 1,2 FORZA Match -maali on paras aloittelijatason maali kotikäyttöön ja taattu hitti jalkapalloon hurahtaneiden lasten keskuudessa.

 • 1,5 m x 1,2 m FORZA Match -jalkapallomaali soveltuu kokonsa ansiosta erinomaisesti lasten ensimmäiseksi pihamaaliksi
 • Maalin rakenne on jykevä ja turvallinen ainutlaatuisen ja kätevän lukitusjärjestelmänsä ansiosta
 • Uskomattoman nopea ja helppo koota, pystyttäminen vie vain muutaman minuutin
 • 100 % säänkestävät PVC-maalitolpat yläosan syvyysmekanismilla, joka parantaa vakautta
 • 2 mm OD-punottu UV-käsitelty HDPE-maaliverkko, jonka mukana tulevat verkkoklipsit ja ankkuritapit

Säänkestävyytensä ansiosta tämä on paras mahdollinen pihamaali lapsille, joiden loputon into pelata jalkapalloa edellyttää jalkapallomaalia ympärivuotiseen käyttöön. Koska maali täyttää kooltaan FA:n otteluvaatimukset sekä BS EN -turvallisuusstandardit, sitä voidaan käyttää myös pienenä maalina junioreiden otteluissa. Pitkäkestoiseksi suunniteltu PVC-maali soveltuu harjoituksiin tähtäysmaaliksi kaikille ikäryhmille. Monipuolinen ja monikäyttöinen maali mahdollistaa jalkapallon pelaamisen vuoden ympäri.

Kaikissa pihakäyttöön tarkoitetuissa FORZA-maaleissa on uniikkina ominaisuutena kätevä lukitusjärjestelmä. Tämä innovatiivinen järjestelmä tuo kevyeen maalikehikkoon entistä enemmän vakautta lukiten sen osat visusti paikoilleen. Näin ollen maali kestää kovimmatkin palloista tulevat osumat ilman, että se vääntyy tai vahingoittuu. Vakautta parantaa myös PVC-maalin paranneltu takaprofiili, jonka yläosan syvyys pitää maalin paikoillaan koko ottelun ajan.

Kevyt PVC-rakenteinen 1,5 x 1,2 match -maali kulkee uskomattoman kätevästi mukana ja sen nostaminen ja kantaminen onnistuu yhden henkilön voimin. Kokoaminen käy helposti ja käden käänteessä jo muutamassa minuutissa, jonka jälkeen maalin voi jättää pihalle vuoden ympäri ilman, että sitä pitäisi purkaa käyttökertojen välissä. Jämäkkää maalirunkoa vasten kulkee 2 mm OD-punottu HDPE-maaliverkko, joka on UV-stabiloitu kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita. Mukana vakiona tulevat verkkoklipsit ja ankkuritapit pitävät huolen siitä, että tämä ensiluokkainen 1,5 m x 1,2 m jalkapallomaali on hetkessä käyttövalmis.

HUOMIO - FORZA Match -jalkapallomaalien valikoimasta löytyy kokoja välillä 1,5 x 1,2 — 3,7 m x 1,8 m. Kaikki muut PVC-maaliemme koot löytyvät täältä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun