Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

2,4 m x 1,8 m FORZA Jalkapallomaali

(334)
2,4 m x 1,8 m FORZA-jalkapallomaali. Kaikkiin sääolosuhteisiin soveltuvat PVC-maalitolpat kätevällä lukitusjärjestelmällä. 2 mm UV-stabiloitu HDPE-punottu maaliverkko. Helposti koottava maali pihakäyttöön. Lisää Treenijalkapallo, 2,4 m x 1,8 m maaliseinä ja/tai Maalin kuljetuslaukku vakiovarustukseen alla.
 

Ostetaan usein yhdessä

2,4 m x 1,8 m FORZA-jalkapallomaali - lujatekoiset PVC-maalit pihakäyttöön

Mitat:

 • Maalin koko (pituus x korkeus) : 2,4 m x 1,8 m
 • Alaosan syvyys 1,2 m (4 ft)

Materiaali:

 • Jokaisen maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-jalkapalloverkko
 • Verkossa vahvistetut reunat
 • Kehikko on valmistettu vahvasta PVC:stä

Muut tiedot:

 • Pakkauksen koko (pituus x leveys x korkeus): 117 cm x 27 cm x 20 cm / 46in x 10in x 7in
 • Pakkauksen paino: 11 kg / 24.2lbs

HUOMIO: Suosittelemme ottamaan maalit alas äärimmäisissä sääolosuhteissa niiden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

2,4 m x 1,8 m FORZA Jalkapallomaali – Säänkestävä PVC-maali pihakäyttöön

Tämä 2,4 m x 1,8 m lujatekoinen PVC-jalkapallomaali nostaa jalkapallosta innostuneiden lasten pihapelit aivan uudelle tasolle. Tämän kestävän ja kevyen pihamaalin edistykselliset materiaalit parantavat kestävyyttä, tarkkuutta ja säänkestävyyttä, jonka ansiosta se soveltuu täydellisesti perheille, jotka etsivät laadukasta maalia lasten käyttöön..

 • 2,4 m x 1,8 m jalkapallomaali on suunniteltu lasten käyttöön pihapelien ja harjoitusten ajaksi
 • Kaikissa FORZA-jalkapallomaaleissa on uniikkina ominaisuutena ekslusiivinen lukitusjärjestelmä
 • Kevyt maalirunko on nopea ja helppo koota muutamassa minuutissa
 • Vahva PVC-maalirunko tarjoaa jykevyyttä, turvallisuutta ja säänkestävyyttä koko käytön ajaksi
 • Punottu 2 mm UV-stabiloitu maaliverkko sisältyy vakiovarustukseen ja suojaa elementeiltä

Jykevät PVC-maalitolpat soveltuvat täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön niiden lujuuden ja säänkestävyyden ansiosta. Elementeiltä suojaavan säänkestävän jalkapallomaalin voi jättää kätevästi koottuna ulos ympäri vuoden. Lujatekoisen maalirungon lisäksi pakettiin kuuluu 2 mm UV-stabiloitu HDPE-punottu maaliverkko, joka tarjoaa suojaa vaikeiden sääolosuhteiden synnyttämää homehtumista ja vaurioitumista vastaan.

Lujuutta ja tasapainoa antava ainutlaatuinen lukitusjärjestelmä takaa maalin pysymisen pystyssä koko pelin ajan. PVC-maalitolpat asettuvat paikoilleen helposti, ja lopputuloksena on lujatekoinen maali, joka kestää koviakin osumia. Kätevä lukitusjärjestelmä parantaa kestävyyttä ja lujuutta, jonka lisäksi tämän vapaasti seisovan maalin kevyt rakenne helpottaa siirtämistä paikasta toiseen.

Yksi 2,4 m x 1,8 m FORZA-jalkapallomaalin avainominaisuuksista on sen helppo ja nopea kokoaminen. PVC-maali on täysin asennettu ja valmis otettavaksi käyttöön muutamassa minuutissa. Maalin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta se soveltuu loistavasti sekä pihalle jalkapallosta innostuneiden lasten harjoitus Maaliksi että laadukkaaksi maaliksi koko perheen kesken pelattaviin otteluihin. Maali erottuu joukosta edukseen kätevän lukitusjärjestelmänsä ansiosta. Pakettiin kuuluu PVC-maalitolppien lisäksi myös punottu maaliverkko ja kaikki tarpeelliset kiinnitystarvikkeet.

HUOMIO - Tämä 2,4 m x 1,8 m FORZA-jalkapallomaali on osa laajempaa FORZA-jalkapallomaalien valikoimaa. Valittavana on monenkokoisia lukitusjärjestelmällä varustettuja jalkapallomaaleja, jotka löytyvät täältä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun