Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

3,7 m x 1,8 m FORZA Maalitolppa jalkapallo-otteluihin

(9)
3,7 m x 1,8 m FORZA Match -jalkapallomaali kätevällä lukitusjärjestelmällä. Säänkestävä PVC-pihamaali on helppo koota ja siinä on 2 mm UV-stabiloitu HDPE-verkko ja yläosan syvyysmekanismi. Lisää Ottelujalkapallo, 3,7 m x 1,8 m maaliseinä ja/tai Maalin kantolaukku vakiovarusteisiin alta.
 

Ostetaan usein yhdessä

3,7 m x 1,8 m Match-jalkapallomaali - Kokosäädösten mukainen PVC-maali minijalkapalloon

 • 3,7 m x 1,8 m FORZA Match -jalkapallomaali | Lasten jalkapallomaalit

  Säänkestävät jalkapallomaalit

  3,7 m x 1,8 m PVC-maali mahdollistaa ympärivuotisen käytön säänkestävyytensä ansiosta. Kokosäädöksiä vastaava minijalkapallomaali soveltuu käytettäväksi kaikilla alustoilla.

 • Jalkapallomaalit näppärällä lukitusjärjestelmällä | Jykevät PVC-maalitolpat

  Näppärä lukitusjärjestelmä

  Jokaisessa FORZA-maalissa on kätevä lukitusjärjestelmä. Mahdollisimman kestäväksi ja vakaaksi suunniteltu maali kestää terävimmätkin osumat.

 • Jalkapallomaalit pihakäyttöön | Jalkapallomaalit minifutikseen

  Helposti koottava

  Tämä FORZA-maali on käyttövalmis muutamassa minuutissa ja maksimoi siten juniorifutaajien peliajan! Pystyttämisen jälkeen maalin voi jättää ulkotiloihin huoletta, sillä se kestää kaikissa sääolosuhteissa.

Mitat:

 • 3,7 m x 1,8 m
 • Alaosan syvyys - 1,2 m (4 ft)

Materiaali:

 • Valmistettu PVC:stä, paranneltu takaprofiili
 • Jokaisen maalin mukana 2 mm UV-stabiloitu HDPE-jalkapalloverkko
 • Verkossa vahvistetut reunat

Muut tiedot:

 • Maali voidaan jättää ulkotiloihin vuoden ympäri
 • Maali on helppo siirtää ja purkaa kuljettamista varten
 • Maalilla on 1 vuoden takuu

HUOMIO: Suosittelemme ottamaan maalit alas äärimmäisissä sääolosuhteissa niiden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

3,7 m x 1,8 m FORZA Match -jalkapallomaali – Virallisen kokoinen PVC-minijalkapallomaali pihakäyttöön

Minijalkapalloon viralliset kokovaatimukset täyttävä 3,7 m x 1,8 m maali on pienempi versio jalkapallomaalista, ja suunniteltu lasten tutustuttamiseksi jalkapalloon. Tämä 3,7 m x 1,8 m PVC-maali tarjoaa turnauksiin ja otteluihin säänkestävän vaihtoehdon pitkäkestoiseen käyttöön. Korkealaatuinen 3,7 m x 1,8 m FORZA Match -jalkapallomaali lapsille on monipuolinen ja helppo kuljettaa mukana. Se soveltuu käytettäväksi kaikilla pelialustoilla, mukaan lukien lasten pihamaalina.

Vaihtoehtona pihakäyttöön suunnatuille 3,7 m x 1,8 m PVC-jalkapallomaaleille tarjolla on myös kestäviä metallisia versioita: FORZA Steel42. Minifutisotteluihin ja harjoitussessioihin ihanteelliset 3,7 m x 1,8 m teräksiset ja alumiiniset maalit ovat laadultaan ammattilaistasoa ja ne on suunniteltu erityisen kestäviksi ja lujatekoisiksi säännöllistä käyttöä silmällä pitäen.

 • Säännösten mukainen 3,7 m x 1,8 m minikokoinen jalkapallomaali niin virallisiin turnauksiin ja otteluihin kuin myös pihakäyttöön
 • Helposti ja nopeasti koottava maali on täysin valmis käyttöön jo muutamassa minuutissa
 • Maalissa on kätevä lukitusjärjestelmä ja yläosan syvyysmekanismi, jotka parantavat vakautta
 • Lujatekoiset PVC-maalitolpat ovat 100 % säänkestävät, jonka ansiosta ne pitävät ruosteen ja korroosion loitolla myös ulkotiloihin jätettynä
 • Vakiovarustukseen sisältyvät laadukas 2 mm OD-punottu HDPE-maaliverkko, verkkoklipsit ja U:n muotoiset kiinnitysankkurit

FA-ottelusäädöksiä ja BS EN -turvallisuusstandardeja vastaava 3,7 m x 1,8 m minijalkapallomaali soveltuu täydellisesti junioriotteluiden ja -turnausten näyttämölle. Sen kätevyyden ansiosta se käy hyvin myös lasten pihamaaliksi, jolloin pihalla potkiskelu nousee aivan uudelle tasolle. 100 % säänkestäväksi suunniteltu monikäyttöinen jalkapallomaali toimii myös ympärivuotisena harjoittelumaalina.

3,7 m x 1,8 m jalkapallomaalin avainominaisuus on sen kätevä lukitusjärjestelmä. Edistyksellisen järjestelmän ansiosta tolpat linkittyvät yhteen lujittaen maalia, jolloin se kestää koviakin osumia. PVC-maalikehikko on säänkestävä ja lujatekoinen kätevän lukitusjärjestelmänsä ansiosta, joka ylläpitää maalin muodon kaikissa tilanteissa. Minijalkapalloon soveltuvassamaalissa on lisäksi syvä yläosa, joka parantaa sen lujatekoisuutta ja jämäkkyyttä.

Kevyen rakenteensa ansiosta PVC-maalikehikkoa on helppo kuljettaa mukana. Sen kantaminen ja asentaminen onnistuu yhden ihmisen voimin. 3,7 m x 1,8 m maali on nopea ja helppo koota muutamassa minuutissa alusta loppuun. Uskomattoman lujatekoinen ja silti helposti siirrettävä säänkestävä jalkapallomaali lapsille on äärettömän kätevä, sillä sen voi jättää koottuna ulkotiloihin vuoden ympäri ilman pelkoa vaurioitumisesta. Erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettu maali sisältää 2 mm säänkestävän maaliverkon, klipsit ja U:n muotoiset ankkuritapit.

HUOMIO - The 3,7 m x 1,8 m FORZA Match -jalkapallomaali on osa laajempaa ottelumaalien valikoimaa, josta on tarjolla muitakin kokoja. Loput PVC-valmisteiset FORZA-maalit löytyvåt täältä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun