Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

AquaTec Tour Kelluntaliivit [50N]

(1)
50N kelluntaliivit monenlaisiin vesiurheilulajeihin. Kelluntaliivit melontaan ovat saatavilla 3 eri koossa soveltuen useille erikokoisille käyttäjille. Kelluntaliivi on väriltään erittäin näkyvä punainen hätätapauksia varten. Kelluntalaite, joka on suunniteltu mahdollistamaam vapaan liikkumisen.
 

Ostetaan usein yhdessä

KELLUNTALIIVIT SÄÄDETTÄVILLÄ HIHNOILLA

AquaTec Tour Kelluntaliivien [50N] Tekniset Tiedot

MITAT:

  • Saatavilla 3 eri koossa soveltuen suurelle valikoimalle käyttäjiä
  • Lisätietoja kokovaihtoehdoista on yllä olevassa kokotaulukossa

MATERIAALIT:

  • 420D Oxfordin materiaalia poly webbing- hihnalla ja EPE-vaahtomuovi sisustalla

MUUTA:

  • Väri: Punainen
  • Sisältää vetoketjun edessä, 2 solkiremmiä ja säädettävät olkahihnat
  • Liivin etuosassa olevat kädensijat tarjoavat lisäturvaominaisuuden
  • Haarahihna ja pilli sisältyvät pakettiin vakiona
  • Voidaan käyttää yleisesti tai yhdessä kajakkien, melontalautojen, jollien ja katamaraanareiden kanssa
  • Testattu EN ISO 12402-5 -standardin mukaisesti
  • HUOMIOITHAN: Kelluntaliivit eivät ole pelastusliivejä. Kelluntaliivit on suunniteltu helpottamaan uintia käyttäjän kaatuessa, kun taas pelastusliivien tarkoituksena on pitää ihminen pinnalla, jos hän ei pysty uimaan turvallisesti
50N KELLUNTALIIVIT - TUNNE OLOSI TURVALLISEKSI NAUTTIESSASI LIIKKUMISEN VAPAUDESTA

Kelluntaliivit, joiden tarkoituksena on mahdollistaa vapaa liikkuvuus vesiurheiluaktiviteettien aikana. 50N-laatua suositellaan koskenlaskuun ja vesiurheiluun nopeasti juoksevassa vedessä. AquaTec Crew kelluntaliivit auttavat käyttäjiä uimaan siinä tilanteessa, jos käyttäjä kaatuu, kun taas pelastusliivit on suunniteltu pitämään käyttäjänsä pinnalla, jos hän ei pysty uimaan turvaan. Purjehduskelluntaliivit on vahvistettu 50 N:iin asti EN ISO 12402-5 -standardin mukaisesti. Kelluntaliivit on valmistettu 420D Oxford-materiaalista ja niissä on erittäin vahva ja vettä hylkivä poly webbing -vyö. Kelluntaliivien EPE-vaahtomuovi sisusta lisää käyttömukavuutta ja niiden etuvetoketju, 2 solkihihnaa, säädettävät olkaimet, haarahihna, pilli ja etupuolen kädensijat antavat lisäturvallisuutta. Saatavilla olevien kokojen ansiosta voit helposti löytää sekä juniori kelluntaliivit että aikuisten kelluntaliivit. Sopivan kelluntaliivin koon löytämistä varten, huomaathan allaolevan kokotaulukon:

KOKO PITUUS OLKAPÄIDEN LEVEYS RINTAKEHÄN YMPÄRYSMITTA KÄYTTÄJÄN PAINO KÄYTTÄJÄN PITUUS S 45cm 28cm 38-44cm 40kg-65kg 150cm-165cm M 50cm 34cm 46-52cm 65kg-100kg 165cm-185cm L 53cm 34cm 50-60cm 80kg-120kg 175cm-195cm

Net World Sports tarjoaa laajan valikoiman vesiurheiluvälineitä. AquaTec Crew Kelluntaliivit, AquaTec Melontalaudan Melat ja muut löydät yllä olevasta Perustuotteet-valikosta.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun