Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

CosySpa Porealtaan Vara Suodattimet

Vara suodattimet puhallettaville poreallajärjestelmille. Saatavilla 1kpl, 6kpl tai 12kpl paketeissa. Kekseliäs suunnittelu auttaa suodattamaan likaa tehokkaasti ja estää sitä pääsemästä pumppuun ja lämmittimeen. Puhdista päivittäin / vaihda kuukausittain. Saatavilla sekä standardi- että ruuvisuodatinpatruunoita.
 

Ostetaan usein yhdessä

CosySpa Porealtaan Vara Suodattimien Tekniset Tiedot:

Saatavilla Olevat Vaihtoehdot:

  • Standardi: 1kpl, 6kpl tai 12kpl paketti
  • Ruuvi: 1kpl, 6kpl tai 12kpl paketti

Materiaalit:

  • Huippukestävää muovia sisäisellä suodatinjärjestelmällä

Muuta:

  • Suosittelemme puhdistamaan suodattimet päivittäin ja vaihtamaan kuukausittain
  • Jos havaitset vaurioita (rispaantumista, repeytynyttä suodatinpaperia), vaihda se välittömästi
  • Pitää veden puhtaana ja suojaa pumppua ja lämmitysjärjestelmää
  • Yhteensopiva Cosy Spa, Wave Spa, Clever Spa, Aquaparx, Aqua Spa, Costway, All Seasons, Ospazia, G Spa, Nordic Spa ja monien muiden merkkien kanssa.
  • KÄYTÄ AINA KEMIKAALIEN KANSSA – Laiminlyönti mitätöi takuun
Vara Suodattimet CosySpa Puhalleville Porealtaille

Pidä kylpyläporealtaasi parhaassa mahdollisessa kunnossa näiden olennaisten CosySpa Porealtaan Vara Suodattimien avulla. Suunniteltu suodattamaan pois likaa, nämä vara suodattimet ovat elintärkeitä pitämään porealtaasi veden puhtaana ja terveellisenä. Soveltuu mille tahansa puhallettavalle poreallasjärjestelmälle. Nämä suodattimet estävät myös roskien pääsyä pumppuun tai lämmittimeen, jotka suojaamatta voivat aiheuttaa vaurioita tai vähentää porealtaan käyttöikää.

KUINKA USEIN SUODATIN TULEE PUHDISTAA? Huuhtele suodatinpatruuna puhtaassa vedessäjokaisen käytön jälkeen. Huuhtele suodatin puhtaassa vedessä joka 3. päivä riippumatta siitä, onko se ollut käytössä vai ei. Suosittelemme suodattimen syväpuhdistusta kerran viikossa. Lisätietoja varten klikkaa tästä.

KUINKA USEIN SUODATIN TULEE VAIHTAA? Riippuu käytöstä. Jos käytät poreallastasi 3-4 kertaa viikossa, suosittelemme sen vaihtamista kerran kuukaudessa. Jos käytät sitä 1-2 kertaa viikossa, voi suodatin kestää jopa 8 viikkoa. CosySpa:n ja Net World Sports:in mielestä paras käytäntö on suodattimen vaihto joka kuukausi. Vaihda välittömästi, jos suodattimessa on havaittavissa mitään vaurioita: rispaantumista tai suodatinpaperin repeytymistä.

KÄYTÄ AINA KEMIKAALIEN KANSSA – Laiminlyönti mitätöi poreallasjärjestelmäsi takuun.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun