Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

FORZA Litteät merkkilevyt [Kaikki värit]

(4)
1 kpl pakkaus 18 cm litteitä FORZA-merkkilevyjä. Valmistettu hyvän pidon tarjoavasta PVC:stä. Soveltuu kaikille alustoille sisä- ja ulkotiloissa. Saatavilla seitsemässä voimakkaassa värissä, sisältää kantolaukun.
 

Ostetaan usein yhdessä

Poista häiriötekijät & hio harjoitukset täydellisiksi litteiden FORZA-merkkilevyjen avulla

 • Kumiset litteät merkkilevyt harjoitteluun | Litteät merkkikartiot jalkapalloharjoituksiin

  Loistava pito kaikilla alustoilla

  Äärimmäisen pehmeä PVC-materiaali takaa erittäin lujan pidon liukkailla alustoilla. Litteät merkkilevyt ovat täydellinen lisäys sisätiloissa, tekonurmikentillä tai vesipohjaisilla kentillä käytäviin harjoituksiin.

 • Kumiset paikkamerkit jalkapalloharjoituksiin | Litteät merkkilevyt

  Mullista harjoittelurutiinit

  Keskeytymättömn pelaamisen mahdollistavat litteät merkkilevyt soveltuvat täydellisesti avausasetelmien merkitsemiseen joukkueen kuvioita ja strategioita harjoitellessa.

 • Flat Rubber Sports Markers | Flat Training Marker Discs

  Korkean näkyvyyden takaavat merkkilevyt harjoituksiin

  Valittavana on 7 kirkaanväristä värivaihtoehtoa, jotka takaavat sen, etteivät merkit jää pelaajilta huomaamatta missään olosuhteissa.

Koko

 • Halkaisija: 7” (17.5 cm)
 • 10 litteää merkkilevyä per pakkaus

Ominaisuudet

 • Sisältää kantolaukun 20 levylle
 • Pehmeä PVC tarjoaa erinomaisen pidon kaikilla alustoilla
 • Raskas ja paksu, joka takaa sen paikoilla pysymisen
 • FORZA-tuotemerkki tuo lisää painoarvoa ja laadun takeen

Muuta

 • Värit: Punainen, Sininen, Valkoinen, Vaaleanpunainen, Neonoranssi, Neonkeltainen, Neonvihreä
 • Monivärinen vaihtoehto koostuu kahdesta punaisesta, oranssista, keltaisesta, vihreästä ja sinisestä merkkilevystä.
 • 100 % säänkestävä, soveltuu käytettäväksi kaikissa olosuhteissa
Voimakkaanväriset liukumattomat litteät merkkilevyt tuovat harjoituskentälle säpinää

Litteät FORZA-merkkilevyt tarjoavat ratkaisun valmentajille, jotka haluavat merkitä tiettyjä alueita harjoituksia ja lämmittelyjä varten. Nämä useassa hyvin erottuvassa neonvärissä tarjottavat litteät kenttämerkit mahdollistavat keskittymisen olennaiseen.

Muoviset kartiot voivat helposti luisua paikoiltaan tekonurmi- ja sisäkentillä. Harhaan potkaistun pallon tai yllättävän tuulenpuuskan voimasta kartiot saattavat lennellä minne sattuu, jolloin pelaajien aikaa tärveltyy niiden noutamiseen. Nämä korkealaatuiset litteät merkkilevyt on valmistettu pehmeästä ja hyvän pidon antavata PVC:stä, joka antaa niille kumimaisen tuntuman ja estää niiden siirtymisen paikoiltaan törmäyksen tai potkun voimasta. Tämä tekee näistä litteistä levyistä täydelliset jalkapalloharjoituksiin, sillä yli vierivät pallotkaan eivät muuta merkittyä aluetta.

Nämä litteät merkkilevyt ovat korkealaatuisia, paksuja ja lujatekoisia, jonka ansiosta ne soveltuvat ulkokäyttöön eivätkä lennä tuulen mukana. Litteiden merkkilevyjen jykevä rakenne takaa sen, etteivät ne muuta muotoaan tai rikkoudu niiden päälle astuttaessa, jolloin ne kestävät käytössä pitkään.

Me Net World Sportsilla tiedämme, että pelaajiesi turvallisuus on etusijalla. Nämä lujatekoiset ja hyvän pidon antavat liukumattomat merkkilevyt parantavat pelaajiesi turvallisuutta sekä harjoituksissa että otteluissa pienentäen liukastumisen ja kompastumisen riskiä.

Nämä FORZA-merkkiset litteät levyt jalkapalloharjoitteluun ovat huippuhyödyllinen hankinta, joka kestää käytössä kerta toisensa jälkeen. Litteät FORZA-merkkilevyt sekä niihin yhteensopiva kätevä 20 levylle tarkoitettu kantolaukku ovat jatkossa tärkeä osa treenivarustustasi, oli kyse sitten rugbystä, jalkapallosta, jääkiekosta tai koripallosta.

HUOMIO - Monivärinen pakkaus koostuu kahdesta punaisesta, kahdesta oranssista, kahdesta keltaisesta, kahdesta vihreästä ja kahdesta sinisestä merkkilevystä.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun