Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

FORZA Jalkapallon SuperCone Harjoitusmerkkikartiot [20 KPL]

(1)
Jumbo jalkapallon harjoittelukartiot sopivat täydellisesti nopeus-, ketteryys- ja tekniikkaharjoituksiin. Ammattilaisjalkapallojoukkueiden käyttämiä ja kyvyiltään kaiken tasoisille soveltuvia. 14 cm korkeat kartiot jalkapalloharjoitteluun, valmistettu tiheästä ja säänkestävästä PVC:stä. 20 suuren kartion pakkaukset ovat saatavilla 8 eri värivaihtoehdossa.
 

Ostetaan usein yhdessä

Paranna jalkapalloharjoituksiasi Jumbokartioiden avulla

Mitat:

 • Korkeus: 14cm
 • Pohjan Halkaisija: 29cm

Materiaali

 • Säänkestävä PVC

Muuta

 • Värit: Valkoinen, vaaleanpunainen, keltainen, oranssi, taivaansininen, sininen, musta tai punainen
 • Myydään 20 kappaleen pakkauksissa.
 • Mukana toimitetaan kantolaukku

Ammattitasoiset Jumbo Jalkapallokartiot - Parhaat kartiot jalkapalloharjoituksiin

Voit luoda monenlaisia jalkapalloharjoituksia lisäämällä nämä jumbo merkkikartiot treeneihisi. Ihanteellinen jalkapallon treeniväline parantamaan nopeutta, jalkatyötä ja ketteryyttä kuin myös syöttelyä ja pallonhallintaa. Valmentajat voivat käyttää jumbokartioita pelin kaikilla tasoilla ja ne sopivat yhtä hyvin kotiharjoitteluun. Suuret harjoituskartiot ovat asiantuntevasti suunniteltu vahvoiksi ja kestäviksi, mutta ne ovat kevyitä. Ne ovat valmennuksen kannalta välttämättömiä ja niiden kestävyys on käytettävissä yhdessä muiden urheiluvälineiden, kuten rajapylväiden, kanssa innovatiivisten harjoitusten luomiseen. Valmistettu tukevasta mutta joustavasta PVC:stä, merkkikartiot eivät ennä tuuleana ja niiden pimeässä hohtavan värin ansiosta niitä voidaan käyttää huonossakin näkyvyydessä, kuten talvi- tai yökoulutuksessa. Nämä jalkapallon merkkikartiot ovat saatavilla neon oranssina, -pinkkinä, -keltaisena, valkoisena, mustana, sähkönsinisenä, taivaansinisenä sekä punaisena ja ne pakataan vakiona 20 kappaleen paketteihin.

 • Jalkapallon harjoituskartiot sopivat nopeuden, ketteryyden, jalkatyön, syöttöpelin ja pallon ohjauksen harjoitteluun kaikilla tasoilla
 • Laadukkaiden urheilumerkkikartioiden pohjan halkaisija on 30 cm ja korkeus 14cm
 • Jokaisen 20 harjoituskartion setti on varustettu vakiona kestävällä verkkokantolaukulla
 • Kestävät jumbokartiot ovat saatavilla seuraavissa väreissä - Valkoinen, vaaleanpunainen, keltainen, oranssi, sähkönsininen, taivaansininen, musta tai punainen
 • Yhteensopiva 1,5m pujottelukeppien ja 1,2m rajapylväiden kanssa erilaisten harjoitusten luomiseksi

HUOMIOITHAN - Net World Sports varastoi laajan valikoiman laadukkaita jalkapalloharjoitteluvälineitä, jotka on suunniteltu kehittämään taitojasi. Jos haluat nähdä koko välineistömme, mukaan lukien merkkikartiot, vapaapotkumannekiinit, rebounderit ja paljon muuta, klikkaa tästä .

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun