Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

FORZA Rebound-seinä jalkapalloon

(1)
Kaksipuolinen taitettavilla kehikoilla varustettu FORZA Rebound -seinä jalkapalloharjoituksiin. Valmistettu sinkitystä teräksestä, 2 mm jousellinen rebound-verkko. Kokovaihtoehdot 3,7 m x 1,8 m ja 4,9 m x 2,1 m.
 

Ostetaan usein yhdessä

Rebound-seinä jalkapalloon - jousilla varustettu rebounder jalkapalloharjoituksiin

FORZA Rebound-seinän mitat

Mitat:

 • Saatavilla olevat koot (pituus x korkeus)
 • 3,7 m x 1,8 m
 • 4,9 m x 2,1 m

Materiaalit:

 • 2 mm verkko vahvistetuilla reunoilla
 • Jykevä sinkitty teräskehikko

Muut tiedot:

 • Suurikokoinen ja kimmoisilla jousilla varustettu kaksipuolinen rebound-alue (soveltuu käytettäväksi yksin tai useamman pelaajan kesken harjoitellessa)
 • Suositellaan käytettäväksi jalkapalloharjoituksissa sekä yhtä lailla pihalla
 • Erittäin jykevä, lujatekoinen ja kestävä rakenne
FORZA Rebound-seinä jalkapalloon – Vapaasti seisova Spring-Loaded Rebounder monipuolisiin jalkapallo harjoituksiin

Tämä monipuolinen rebounder jalkapalloon on täydellinen harjoitusväline erilaisten tekniikoiden hiomiseen aina pallon hallinnasta syöttöihin, laukaisuihin ja paikkojen hakemiseen. Suunniteltu palauttamaan palloja sattumanvaraisiin suuntiin mukaillen siten oikeiden otteluiden dynaamisuutta. Rebound-seinä jalkapalloharjoituksiin on laadukas harjoitteluväline, joka simuloi ottelutilanteita. Saatavilla kahdessa kokovaihtoehdossa. Suuri rebounder-verkko soveltuu kaikenlaisiin harjoituksiin..

 • Kaksipuolinen rebound-seinä jalkapalloharjoituksiin. Ekstrasuuri rebound-verkko sooloharjoitteluun tai samanaikaisesti käytäviin harjoituksiin
 • Treenivarusteet jalkapalloon monenlaisten taitojen hiomiseen aina pukkauksista ja syötöistä laukaisuihin ja pallonhallintaharjoituksiin
 • Lujatekoisesta sinkitystä teräksestä valmistettu vapaasti seisova rebounder-kehikko soveltuu käytettäväksi kaikilla alustoilla.
 • Rebounder-harjoitteluväline jalkapalloon on sisältää 2 mm jousilla varustetun verkon vahvistetuilla reunoilla
 • Valittavana kaksi rebound-seinäkokoa erilaisiin haasteisiin – 3,7 m x 1,8 m tai 4,9 m x 2,1 m

Vapaasti seisovan suunnittelunsa ansiosta tämä kaikille alustoille soveluva rebound-verkko jalkapalloon soveltuu käyttöön yhtä lailla niin pihatreeneissä kuin intensiivisissä klubiharjoituksissa. Helposti mukana kuljetettava rebounder on valmistettu lujatekoisesta sinkitystä teräskehikosta, jonka kevyt rakenne mahdollistaa liikuttamisen ympäriinsä vaivattomasti. Tarjolla on kaksi eri kokovaihtoehtoa, jonka ansiosta tämä ensiluokkainen rebound-verkko jalkapalloon soveltuu yhtä lailla sekä nuorten että aikuisten käyttöön.

Tässä jalkapalloharjoituksiin tarkoitetussa rebounderissa on kireä ja kimmoisa verkko, joka takaa pallojen terävät palautukset. 2 mm paksuisessa kimmoisassa verkossa on vahvistetut reunat ja se on huippukestävä. Kaksipuolinen rebounder-seinä jalkapalloharjoituksiin soveltuu yhtä lailla sekä ammattilaisten että amatöörien käyttöön. Erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettu harjoitteluväline soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittää tekniikkaansa.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun