Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän

Pro Ball Launcher – Jalkapallon Heitinkone

Jalkapallon heitin kaikkien asemien sekä kaikenikäisille ja kykyisille pelaajille, aina ruohonjuuritasolta ammattitasolle asti. Sinkoaa yli 200 koon 3, 4 tai 5 palloa tunnissa säädettävillä nopeus-, korkeus- ja kulmatoiminnoilla. Helppo koota 2 minuutissa pienikokoisella kannettavalla muotoilulla. Mukana ladattava akku.
 

Ostetaan usein yhdessä

Pro Ball Launcher – markkinoiden paras jalkapallon heitinkone

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Korkeus x Leveys x Pituus - 850 x 470 x 630 mm
 • Paino - 42 kg

Mitä saan, jos tilaan Pro Ball Launcher -koneen?

Täysin testattu, laadukas ja turvallinen pallonheitin, joka koostuu seuraavista:

 • 1 x Ball Launcher -pääyksikkö
 • 1 x Ball Launcher -runko
 • 1 x irrotettava vetokahva
 • 1 x ladattava akku ja laturi
 • 1 x pallon syöttäjä
 • 1 x mikrokuitupyyhe
 • 1 x yksityiskohtainen käyttöopas

Tuleeko laitteen mukana akku ja laturi?

 • Kyllä, tämä toimitetaan vakiona.

Onko saatavilla lisätuotteita?

 • Lisätuotteisiin kuuluu ylimääräiset akut ja mikrokuitupyyhkeet ja kehitteillä on lisää.

VOINKO KÄYTTÄÄ PALLONLAUKAISINTA KAIKISSA SÄÄOLOSUHTEISSA?

 • Pallonheitin on suunniteltu kestämään kaikki äärimmäisetkin sääolosuhteet, sillä se ei ruostu ja kaikki elektroniset komponentit on suojattu turvallisesti. Kosteissa olosuhteissa on kuitenkin suositeltavaa käyttää laitteen mukana toimittamaamme pyyhettä pallojen nopeaan kuivaamiseen ennen koneeseen laittamista, jotta sen suorituskyky olisi mahdollisimman hyvä.

Mistä tiedän, että jalkapallon heitinkone on turvallinen?

 • Pro Ball Launcher on CE-sertifioitu ja kaikki tarvittavat turvallisuusnäkökohdat on otettu huomioon. Suosittelemme, että lapset eivät käytä konetta ja että aikuisen valvonta on tarpeen, kun pallonheitin on käytössä. Laitteessa on turvatarroja ja varoituksia, jotka neuvovat tärkeimmistä riskeistä.

Kuuluuko laitteeseen takuuaika?

 • 12 kuukauden takuu kattaa mekaanisen tai sähköisen vian mutta ei sisällä kulumista.
VOIT PARANTAA JALKAPALLOHARJOITUSTEN VALIKOIMAA TÄLLÄ JALKAPALLON LAUKAISULAITTEELLA

Tuo ammattimaisuutta ja tasaisia maailmanluokan toimituksia harjoituskertoihisi Pro Ball Launcher-koneen avulla. Jalkapallon heitinkone tarjoaa vaihtelevia kiertoja, korkeuksia ja nopeuksia, se kopioi koko valikoiman toimituksia, joiden avulla pelaajat voivat kehittyä ennätysajassa ja valmistautua ottelupäivään. Pallon heitinkone pystyy toimittamaan yli 200 palloa tunnissa, joten se tehostaa valmennussessioita tarjoamalla laadukkaita toimituksia joka kerta.

 • Innovatiivinen jalkapallokone, joka voi tarjota chippejä, ristejä, pyörteitä, swingereitä, rystypalloja ja paljon muuta
 • Suunniteltu toimittamaan yli 200 palloa tunnissa ja sen toimitusetäisyys on jopa 55 jaardia
 • Alle 2 minuutin kokoamisaika: Jalkapallon heitin on kevyt ja tarpeeksi pienikokoinen, jotta se mahtuu pieneen perheautoon
 • Säädettävä nopeus 8–128 km/h ja Gunner-mekanismi täysin säädettävää kulmatoimintoa varten
 • Laitteessa on ladattava akku, jonka käyttöikä on jopa 4 tuntia.

Jalkapallon heitintä voidaan käyttää kaikenikäisten ja -kykyisten pelaajien kanssa ja se pystyy toimittamaan kokojen 3, 4 ja 5 pallot ilman erityissäätöjä. Antaen valmentajille avaimen räätälöityihin treeneihin, tämä innovatiivinen jalkapallokone tarjoaa monenlaisia pallon toimituksia ruohonjuuritasolta ammattitasoiselle täydellisesti jokaikinen kerta. Kun lisäät arsenaaliisi tämän laadukkaan jalkapalloharjoitteluvälineen, pelaajien tekniikka, suorituskyky ja kehitys parantuvat merkittävästi.

Kevyt ja kompakti mutta silti muotoilultaan laadukas jalkapallon heitinkone mahtuu pienen perheauton tavaratilaan ja sitä on helppo kuljettaa harjoittelupaikkojen välillä. Nopea ja helppo koota, jalkapallon laukaisulaite on käyttövalmis alle 2 minuutissa, mikä lisää entisestään sen käyttömukavuutta valmentajille ja pelaajille.

Kaikki peliasemat voivat hyötyä tämän jalkapallokoneen lukuisista harjoituksista, kuten puolustajat, kenttäpelaajat ja maalivahdit joko yksittäisissä tai joukkuetreeneissä. Automaattinen pallonheitin voi parantaa pelaajien viimeistelyä tai pallon kosketusta ja tekniikan laatua sekä käsittelyä, refleksi- ja ristitorjuntoja maalivahdeille. Lisäksi se tarjoaa joukkueille tehokkaat keinot parantaa sekä hyökkääjien että puolustajien taktiikkaa, joka on niin tärkeää tämänpäivän pelissä. Saatat myös olla vanhempi, joka haluaa työskennellä lastensa kanssa, antaen heidän hyötyä harjoituksissa parhaista syötöistä yhä uudelleen ja uudelleen.

HUOMIOITHAN, että Pro Ball Launcher on valmistettu Isossa-Britanniassa korkealaatuisista alumiiniprofiileista, kumista ja muovista.

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun