Pikatoimitus Odota vähemmän, Pelaa enemmän
harrier brand banner

HARRIER® KOTI JA PUUTARHA

Löydä täydellinen tapa rentoutua ja viihdyttää ulkosalla Harrierin® kanssa. Meillä on valikoima puutarhahuonekaluja, pelejä ja puutarhanhoito tuotteita saatavilla seuraaavan arkipäivän toimituksella.

PERHEAIKAA

Pelit, jotka viihdyttävät koko perhettä

AL FRESCO-RUOKAILU

Nosta ystävä- ja perhekokoontumisten tasoa

HARRIER® - ELÄMÄÄ ULKOSALLA

Harrier® esittää vertaansa vailla olevan valikoiman ensiluokkaisia ulkokalusteita, jotka on suunniteltu auttamaan minkä tahansa alueen muuttamisen rentouttavaksi tilaksi. Pitkät illat hyvässä seurassa ansaitsevat mukavuuden ja tyylikkyyden, kaksi Harrier® ulkokalusteiden ominaisuutta. Yhdistämme huippuluokan materiaalit, kuten jauhemaalatun alumiinin ja säänkestävän rottingin valmistaaksemme tuotteita, jotka kotisi ansaitsee. 

Uskomme, että Harrier® tarkoittaa paljon muuta, kuin pelkästään käytännöllisyyttä ja tyyliä, haluamme, että elämäsi ulkona on ainutlaatuista. Saatavilla useissa eri väreissä ja koossa, monipuolisen valikoimamme eri tyylit sopivat valitsemaasi puutarhan estetiikkaan. Jokainen tuotteemme täydentää toisiansa ja me rohkaisemme sinua yhdistelemään Harrier®-valikoiman eri tuotteita keskenään.

PUUTARHAN LÄMMITYS

Pysy lämpimänä koleina kesäiltoina

PUUTARHANHOITO

Tee puutarhastasi täydellinen tänä kesänä

Palkintomme

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Takaisin alkuun